недеља, 11. август 2013.

MIXA BABY MICELLAR SHAMPOO

Zdravo :)


U danasnjem postu Vam predstavljam novi brend na nasem trzistu,a rec je o MIXA kozmetici. MIXA tretmani za negu nastali su davne 1924.godine u apotekarskom avanu gde su pomesani kljucni aktivni sastojci namenjeni preparatima za negu koze. Lansiran aprila 1924. godine,brend MIXA uskoro postaje vodeci francuski brend poznat kao specijalista za negu osetljive koze.

1969. godine nastala je linija za negu beba. To je prva linija MIXA kozmetike posvecena neznoj i osetljivoj kozi beba. Danas cu Vam predstaviti sampon za kosu iz bebi linije a rec je o MIXA Baby Very Mild Micellar samponu. 





Sampon je specijalno kreiran za neznu kozu beba s tim sto mogu da ga koriste i odrasli. Izuzetno je blag,jako lepo cisti kosu i odlicno peni,ima prijatan miris,kosa je nakon koriscenja sjajna i mekana,lako se rascesljava,lagana je i odlicna za oblikovanje. Ne nadrazuje oci i prilagodjen je za svakodnevnu upotrebu kod odraslih. 

Iako ste vec citali o mojoj rutini sto se nege kose tice i da se ne odvajam od svog indijskog sampona koji kupujem u radnjama Zdrave hrane,ovaj sampon je pravo osvezenje jer ne otezava kosu i cisti je temeljno od svih spoljasnih uticaja kao i od raznih preparata za stilizovanje kose.



Sampon ima 250ml i jako dugo traje s obzirom da je potrebna mala kolicina proizvoda jer dosta peni a i to vam kaze neko ko pere kosu svaki dan :)

Proizvod je kupljen u Liliju na akciji za koju nisam sigurna da i dalje traje i platila sam ga malo vise od 200 dinara.




Posto sam sigurna da ste vec isprobali MIXA proizvode,sta vas je posebno odusevilo i kakva iskustva imate sa ovim samponom? :)


KONSTANTINA

13 коментара:

  1. Ja prvi put čujem za ovaj brend, ali zvuči totalno po mom guštu ovaj šampon. Obožavam dječje kupke, šampone i ulja! ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas sam ga gledala pre neki dan u Lilly-u kada sam kupila Mixa kremu za ruke i mleko za telo ;) Odusevljena sam!!! Sva mleka za telo i kreme za ruke su ostale po strani ovim otkricem ;D

    ОдговориИзбриши
  3. prvi put cujem za taj brend i jako me zanima. nazalost ovde u hr ga nema za uzet

    ОдговориИзбриши
  4. Prvi put čujem za taj brend, vjerovatno jer ga ovdje nema. Šampon zista dobro zvuči, no baš je iritantno kad promoviraju nešto kao dječje i nježno, a onda baciš pogled na sastojke i nema veze s blagim i bezopasnim sastojcima.

    ОдговориИзбриши
  5. Za Mixom sam poludela!
    Kupiću ovaj šampon a tebi preporučujem kremu za suve delove kože, to mi je njihov br1

    ОдговориИзбриши
  6. Kad ce opet outfit post?

    ОдговориИзбриши
  7. Blogosfera je poludela za Mixom! :) Sampon zvuci genijalno, ali ja ih toliko imam u zalihama, da necu kupiti novi do sledece godine xD Od njih sam probala dvofazno sredstvo za skidanje sminke i kremu za lice - oba izuzetna :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate