уторак, 27. август 2013.

LITTLE MISS STELLA

Zdravo :)


U Danasnjem postu Vam predstavljam jos jednu lepoticu koja pripada prestiznom americkom brendu NYX a rec je o sada vec kultnom ruzu za usne koji se kratko i jasno naziva STELLA.



Kada je rec o Stelli,sigurna sam da bih citav dan mogla da Vam pisem o njemu,a kada ovo kazem,mislim prvenstveno na boju. Boja je jako specificna i u sirokom spektru boja,brendova i nijansi koje postoje na nasem trzistu,slicnu nisam videla. Sto se same boje tice,na mojim usnama je izrazito Barbi pink,ali nikako previse izvestacena i drecava.U sebi ima primesu kajsije,barem na mojim usnama,sto daje ovom ruzu neku posebnu i specificnu boju. Idealan je uzblago osuncan ten,ali ce svakako ici i uz svetliju put.

Jako su kremasti i prijatni na usnama i priznajem da kako se NYX pojavio na nasem trzistu,stalno ih nosim. Ne stvaraju osecaj tezine na usnama,nisu lepljivi,lagani su i postojani.


NYX ruzeve,kao i celokupan njihov asortiman mozete kupiti u Kiwi sun-u Bulevaru Despota Stefana u Beogradu kao i narucuti online na njihovom zvanicnom sajtu Alexandar cosmetics. Ruz kosta malo vise od 350  dinara.


Sta mi preporucujete da probam od NYX-a? :)


KONSTANTINA

12 коментара:

  1. Imam je i obozavam :)Na mojim usnama izgleda potpuno drugacije,kao da je vise kajsijasta,koralna,toplija ne znam kako bih je opisala.I zao mi je sto sam je tek krajem leta nabavila.I jedan,meni simpatican,detalj-moj dragi koji ne obraca paznju na boje,nijanse i kome je sve isto i sve ok,Stelu SVAKI put prokomentarise.Pozitino,razume se. :))

    ОдговориИзбриши
  2. predivan je, imala sam ga, obožavala i jedan od rijetkih ruževa koje sam potrošila. Morat ću ga opet kupiti :)

    ОдговориИзбриши
  3. I na mojim usnama je totalno drugacija nijansa. :)

    Ja ti preporucujem Mat bronzer. Ja sam odusevljena. Danas sam ga imala na licu cak 10h i nije se ni pomerio. Odlican je.

    ОдговориИзбриши
  4. Nikako moja boja ali oduševljava me što je jarka i kremasta!

    ОдговориИзбриши
  5. stella ode na wish listu zahvaljujuci tvom postu! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Bozanstveno ti stoji :)
    Ja jos uvek nisam probala nista od Nyx-a ali planiram u nekom narednom periodu :D

    ОдговориИзбриши
  7. Bas volim NYX! Otkad sam ih otkrila, samo njihove proizvode kupujem :) imam dosta karmina, sjajni su, kakav spektar boja, pa kvalitet, kremasti, fini, a cena odlicna za ljubitelje i trositelje :D karmina kao sto sam ja :)cak i mami i svekrvi kupujem njihove karmine i one ih vole:) I senke su im dobre, postojane i intenzivnih boja! Sve u svemu, super brend! Drago mi je sto je stigao kod nas :) Ja bih ovaj karmin i zimi nekad nosila, da dodam malo boje svemu, ne bih ga rezervisala samo za leto :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate