петак, 30. август 2013.

AURA EXPLICIT NOURISHING HAIR OIL TREATMENT

Zdravo :)


U danasnjem postu cu Vam predstaviti jedan proizvod koji je u potpunosti oporavio moju kosu nakon sunca i morske vode. Kako vec i same znate koliko truda ulazem da bi mi kosa bila lepa i zdrava a i kako sam plavusa koja se farba vec dugi niz godina,ovo je apsolutno proizvod vredan paznje,i vase i moje :)

Za one koji ne znaju,a verujem da je takvih malo,Kompanija Aura je domaca firma osnovana davne 1996. godine sa sedistem u Nisu,a predstavnistvo postoji u Beogradu.

Kao sto sam na pocetku rekla,proizvod koji me je odusevio i spasio kosu od sunca i morske vode je AURA EXPLICIT NOURISHING OIL TREATMENT



Rec je o uljanom tretmanu koja s jedne strane oporavlja kosu i neguje je a sa druge strane,jaca samu dlaku i preporucuje se za negovanje slabe,ostecene i hemijski tretirane kose. Obogacen je arganovim uljem.

Sto se samog mirisa tice,predivan je i jako se dugo zadrzava na kosi. Mirise poput bombona i zvaka ali miris nikako nije presladak i tezak. 
Moze da se nanosi i na suvu i na mokru kosu,s tim sto su rezultati svakako bolji kada se nanosi na vlaznu kosu prosusenu peskirom. Sadrzi 30 ml proizvoda,jako dugo traju jer je potrebno naneti malu kolicinu na krajeve kose.



Nakon samog nanosenja,kosa je mekana poput svile i laka za oblikovanje.Bitna stvar je da kosu uopste ne masti.
Moze se naci u svim prodajnim objektima Lilly-ja,jako su povoljni s obzirom na rezultate koje pruzaju kosi,kao i na sam kvalitet. Cena mu je oko 500 dinara.


Da li ste vec probali ovaj uljani tretman i kakvi su vam utisci?



KONSTANTINA

16 коментара:

  1. Nisam probala, drzim se Macadamia ulja ;)

    Zvuci interesantno ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Uh imam dosta takvih tretmana i sve ih izbegavam zbog silikona ....htela sam da probam Macadamiu ali apsolutno sam sigurna da je efekat isti, kao i sastav.Hvala na preporuci :)

    ОдговориИзбриши
  3. Meni vecina takvih tretmana samo naizgled oporavi kosu. :/ U svakom slucaju zvuci zanimljivo, nisam ga vidjala po parfimerijama. :)

    ОдговориИзбриши
  4. nisam nikad ovo primetila ali sad cu svakako obratiti paznju! kupio me opis mirisa i to da je kosa kao svila :)

    ОдговориИзбриши
  5. Prvi put cujem za ovaj proizvod, ali moram priznati da zvuci primamljivo :)

    ОдговориИзбриши
  6. Jesi li ti probala ovaj proizvod ili si procitala negde ovu recenziju? :D da ne kupujem dzabe ako nije isprobano :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate