недеља, 26. мај 2013.

DAHLIA

Zdravo!

Danas cu opet pisati o domacem brendu DAHLIA. Kako Dalia ima siroku paletu proizvoda za negu kose i lica,resila sam jos pre par meseci da ovom brendu dam sansu i da isprobam par njihovih stvarcica. Kako sam zagovornik teze,"Kupujmo domace",nijednog momenta se nisam pokajala i sve sto sam probala jako prija mojoj kosi,mom telu i mom licu :)

Kako sam vec izrazila svoje odusevljenje njihovim balzamom za ostecenu kosu na bazi tecnog keratina  u ovom postu,danas cu Vam pisati o tri njihova proizvoda.

Kako sam ljubitelj mazalica za telo,kao i uvek,njuskajuci DM-om naletela sam pre vise od godinu dana na njihovu kolekciju mleka za telo. Izabrala sam mleko za telo pogodno za moju isusenu kozu,nadajuci se da ce mi koliko toliko pomoci.


Rec je o mleku za telo namenjeno izrazito suvoj kozi,na bazi ulja avokada,vitamina A,B i E koji hrane kozu i poboljsavaju njenu elasticnost i opste stanje koze. Takodje,mleko sadrzi i shea butter koji sprecava isusivanje i dubinski regenerise i hrani kozu kao i vitamin E koji sprecava prevremeno starenje koze.

Mleko je bogatije teksture,po samom nanosenju se odmah upija,ostaje blagi film na kozi, nemasno je a koza je hidrirana tokom citavog dana. Ovo mleko je u toku zimskog perioda spasilo moju suvu kozu. Mleko je poprilicno jeftino,kosta manje od 400 dinara i ima 250 ml. Ja sam ga koristila i ujutru i uvece u jednom perodu i nisam ga brzo potrosila. Sto se mirisa tice,jako je prijatan i mirise mi na kajsiju iako kajsije uopste u njemu nema ;) Miris ne gusi i moze se koristiti tokom citave godine,nije tesko niti lepljivo. Svakako cu ga kupiti ponovo u nekom narednom periodu.


Drugi proizvod koji me je jako prijatno iznenadio je mleko za ciscenje lica iz Hydra perfect linije.



Ovo mleko za ciscenje lica sadrzi maticne celije Alpske ruze,pogodno je za sve tipove koze,temeljno cisti lice,skida sminku sa lica i ociju,pritom sto ga ja ne koristim za predeo oko ociju,zbog mogucih iritacija,ali verujem da nema nikakvih nus pojava,s obzirom da je jako nezno i blago. Miris je jako lep,na ruze ali ne preterano jak. Sadrzi i ekstrakt nara koji ima antioksidativno dejstvo i stiti kozu od prevremenog starenja. Sa njim cistim kako lice tako i dekolte. Koza je jako nezna i cista nakon njega. Kada sam ga kupila,bila je akcija u Liliju i cena je bila oko 350 dinara. Koliko se secam,puna cena ne prelazi 400 dinara. Ima 200 ml.


Treci proizvod koji Vam predstavljam i koji jako volim i koji uvek imam sa sobom u svom neseseru,putnom neseseru ili torbi je njihova Univerzalna krema koja se preporucuje za lice i telo.

Pogodan je za sve tipove koze,ja ga koristim i za negu ruku,narocito tokom hladnih dana,nekada sa njim skidam sminku i jako mi prija,pogotovo je odlican za skidanje okoloocne sminke. Ne izaziva nikakve iritacije,ne peku oci,skida cak i vodootpornu maskaru. Odlican i za negu ruku i odlicno ih hidrira. Nekada sa ovom kremom namazem i lice,vrat i dekolte i jako lepo hidrira. Po teskturi slicna plavoj Nivea- i i Solei samo je po mom misljenju klasa iznad njih. Takodje je dobra i za negu decije koze.Sto se sastava tice,sadrzi glicerin,ricinusovo ulje i vitamin C. Poprilicno je jeftina. Postoje dve velicine,ja imam ovu vecu i cena je oko 250 dinara.


Da li volite Dahlia proizvode i sta koristite od njih?


KONSTANTINA

16 коментара:

  1. Svidja mi se ovo mleko za ciscenje, uzimam ga prvom prilikom :D

    ОдговориИзбриши
  2. S obzirom koliko kod nas u BiH malo ima njihovih proizvoda dosta sam i koristila. Imala sam tu univerzalnu kremu i odlicna je,slazem se da je za klasu bolja od Nivee, jer nema onih parafina, voskova i cudesa koje Nivea ima. Koristim i njihove kreme za ruke,i odstranjivac laka za nokte sa mirisom breskve. Kod nas nema njihovih ostalih krema za lice i tog programa za ciscenje, barem ja nisam vidjela.Tek odskoro sam na par mjesta primjetila sampone, ali slab izbor.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja nisam imala ništa od njih i baš me sada mami. Nisam sigurna ima li ih i kod nas na tržištu, pogledati ću kod nas u dm.-u :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam imala nista od dahlie, ali planiram skidac laka da uzmem :)

    ОдговориИзбриши
  5. od njih koristim jedino skidace laka za nokte :)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман27. мај 2013. 03:21

    E bas mi je drago da je neko posvetio paznju i njima, jer su i vise nego zasluzili :) Slazem se za mleko za telo (ja koristim ovo zeleno i necu ga menjati skoro, posto mi je otkrovenje) i za univerzalnu kremu, ovo za lice nisam probala, ali ne znaci da necu. Super ti je blog, pozdrav Alekta :)

    ОдговориИзбриши
  7. I ja volim parolu ''kupujmo domaće'' a Dahlia to svakako zaslužuje!

    ОдговориИзбриши
  8. Ova univerzalna krema mi je odlicna, kao i mleko za telo. Proizvod kojim sam prezadovoljna i koji je definitivno moj favorit je Dahlia maska za kosu u braon kutijici, koja mirise na karamelu i preporadja kosu. Ne znam da li si je probala, ako nisi probaj obavezno. Proizvod koji mi se nesto i ne dopada je tonik, iz kolekcije kao ove tvoje mleko za ciscenje lica, sa maticnim celijama ruze. Ima alkohola u sebi i osecam da mi isusuje kozu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Masku nisam probala,ali koristim balzam iz te kolekcije i prezadovoljna sam :)

      Избриши
  9. Zanimljivo... nekako ih uvek zaobidjem, ni sama ne znam zasto... sad cu obavezno probati neku od maski za kosu, i mozda mleko za skidanje sminke.

    ОдговориИзбриши
  10. Dahlia je savršena kozmetika, šteta što je nema više?!

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate