субота, 16. март 2013.

PROLECNI SHOPPING

Jos malo noviteta!
Jako mi se dopadaju postovi ovog tipa pa sam resila da napravim jos jedan. Nesto od ovoga sto cete videti je kupljeno u Beogradu a nesto van.

Pa da pocnemo :)
Volim highlightere i volim sve sto se sija. Iako mi je koza kombinovana i iako se highlighteri bas i ne preporucuju kod ovakvih tipova koze,ja ih u poslednje vreme ipak koristim i dopada mi se efekat koji se postize njima. Koristim ih od skora tako da nemam bas puno iskustava sa njima,ali mi se cini da sam izabrala pravi. Moj izbor je pao na COLLISTAR CREATORE DI LUCE.


To je ustvari highlighter koji se preporucuje i za usne i za lice i za oci,tacnije proizvod 3 u 1. Proizvod je iz Collistar novogodisnje kolekcije jesen zima 2012. i trenutno je snizenje u Jasmin parfimerijama,mada nisam sigurna da je ista ostalo,sa 3690,00 na 1600,00 :) Ima 9 grama i deluje kao da se nikada nece potrositi.





Sledeci noviteti su ruzevi :)



A sto se nijansi tice:

1. Collistar Design rouge Papaya
2. Deborah Shine creator 8
3. Chanel Aqualumiere 97 Salina  ( kod nas ih vise nema,odavno)
4. Collistar Puro lipstick Porpora 57
5. Artdeco High performance lipstick 490

Da li koristite highlightere i koje i koje cete boje ruzeva nositi ovog prolece? :)

Konstantina :)

10 коментара:

  1. Predivan shopping,posebno mi se svidjaju Deborah i Chanel ruzevi :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман17. март 2013. 02:21

    Meni je predivan Artdeco ruz... pre pre predivan :))

    ОдговориИзбриши
  3. Super kupovina, bas mi se svidjaju ruzevi!
    svaki je lep na svoj nacin!

    ОдговориИзбриши
  4. Odavno merkam taj hajlajter, kazu je slican Guerlain Cruel Gardenia. Odusevila sam se kad videh tvoj post u kome pominjes popust. Zvala sam juce Jasmin (u Nisu) i dobila informaciju da su na popustu samo bronzeri, neke senke i lakovi za nokte, ali ne hajlajter (imaju ga ali ide po regularnoj ceni). Jesi li skoro kupila tvoj? Bas sam se razocarala, verovala sam da su snizeni artikli identicni za sve Jasmine :(. Posebna pohvala sto pises o Collistaru, taj brend izuzetno kvalitetan, a kod nas nekako zapostavljen.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bio je na sniozenju u svim Jasmin parfimerijama,smao ne znam kakva je situacija sto se unutrasnjosti tice,obicno sve kolicine povuku pa posalju u Beograd. Rasprodao se jako brzo,nema ga vise ni u Bg po parfimerijama. Nisi iz Beograda? :)

      Избриши
    2. Iz Nisa sam (imamo samo jedan Jasmin), ma meni je neobicno sto oni hajlajter imaju ali nije snizen, a koliko sam razumela akcija u Beogradu i dalje traje. u svakom slucaju hvala i pisni na blogu ako cujes za jos neko snizenje :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate