среда, 6. март 2013.

- OMILJENI YSL PROIZVODI -

Iako sam u prethodnom postu napomenula da nisam ljubitelj tecnih pudera, predstavljam vam jedan koji je ispunio sva moja ocekivanja koja jedan tecni puder mora da ima.

Lutajuci Hondos centrom u Atini,pre par meseci zaustavila sam se kod YSL standa. Paznju mi je,priznajem,privukla promocija,pokloni i snizenje ! :)
Uz pomoc jedne divne devojke,izabrala sam puder LE TEINT TOUCH ECLAT .


Priznajem da sam se dvoumila oko ovog pudera i bila sam skepticna,s obzirom da pruza efekat blistavosti i da nije tezak,jako je lagan i prozracan,poput tonirane kreme,a kako sam ja ljubitelj pudera velike pokrivne moci,ipak sam prevagnula kada sam ga nanela na lice.
Ima odlicnu prekrivnu moc,jako lepo zagladi lice,imala sam utisak kao da glaca povrsinski sloj koze,ima neki blagi sjaj,ali ne sijate se i sto je najbitnije,ne zasijam se od njega i jako je postojan. Uzela sam dve nijanse,B30 i BD 50. Prvi koristim preko zime a ovaj tamniji leti,s tim sto njega povremeno koristim i sada jer nije mnogo taman. Ja sam ga u Atini na promociji platila 30 eura a u nasim parfimerijama je 5500,00


Sledeci omiljeni proizvod od YSl-a je maskara! I to ona koja pruza efekat vestackih trepavica i zaista je tako,nije u pitanju samo marketinski trik. U pitanju je Effect faux cills mascara. 


Ovu maskaru koristim vec godinama i pored Collistar 3D maskare,ovo mi je jedna od najboljih maskara. Daje volumen,produziva trepavice,daje im gustinu,lepo ih rasceslja,trepavice su intenzivno crne,ne kruni se niti se brzo susi. Ima 7,5 ml i u nasim parfimerijama kosta oko 3500,00 .

Da li koristite YSL kozmetiku?

Pozdrav do sledeceg posta

:)

7 коментара:

  1. Obzirom na cene u nasim parfimerijama na zalost ne koristim a volela bih. :( I meni je ta maskara omiljena. :) Samo sto joj je cena nesto malo preko 4000 rsd bar u Sefori.

    ОдговориИзбриши
  2. Uh kako me mami taj puder, ja baš volim takve, što laganije i blistavije :D
    A koji je tvoj podton kože, nisam gledala njihove nijanse do sada?
    Ova maskara je kultna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hm podton,pa belicasto zuckasta sam ali volim pudere prirodnih nijansi,na bez a ova dva koja ja imam bas i jesu :)

      Избриши
  3. Анониман7. март 2013. 06:07

    Bas lepe stvarcice koristis <3

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман27. јул 2013. 04:18

    YSL je po meni na vrhu sto se tice pudera...koristila sam raznorazne pudere, ali kada sam skoro probala LE TEINT TOUCH ECLAT shvatila sam da je to moj favorit! Ja koristim preko zime B40 a sad leti, malontamniji BR50! Takodje, koristim i njihov highliter broj 3 poslednje dve godine i najbolji je po meni! Slazem se da su cene malo jace, ali vredi!

    Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate