субота, 23. март 2013.

L'OREAL LUMI MAGIQUE BASE

Danasnji post posvecujem bazama za lice. Pisacu Vam o bazi koja me je u poslednje vreme odusevila i koju koristim svaki dan vec vise od 2 meseca. Rec je o L'OREAL LUMI MAGIQUE bazi za lice.


U samom startu bila sam skrepticna s obzirom da ova baza sadrzi sitne cestice koje reflektuju svetlost i cine da lice izgleda blistavo,ali s obzirom da mi je koza kombinovana,plasila sam se da ce na mom licu izgledati previse tesko. Baza se moze koristiti u kombinaciji sa puderom ali i samostalno,tako sto ce se naneti na odredjene delove lica i posluziti kao tecni highlighter.


Ja je koristim kao klasicnu podlogu,daje jako lep sjaj licu i lepo ga osvezi. Produzava mi postojanost sminke i u toku dana je skoro uopste i ne popravljam. Ne izgleda tesko na licu,ne masti ga dodatno i moze da se koristi za sve tipove koze. Pakovanje je jako elegantno i prakticno,ima svega 20 ml i sporo se trosi,potrebna  je jako mala kolicina za citavo lice. Lagane je teksture,hidrira kozu i cini je mekom poput svile.



Da li koristite baze za lice i kojima ste zadovoljne?

Konstantina :)

9 коментара:

  1. Imam ovu bazu, ali baš i nisam ljubitelj... Meni je omiljena od ELF-a, a ok mi je i iz oriflame-a. Trenutno najviše koristim smashbox primer.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije ni meni omiljena,ima jos dosta baza koje volim,ali ovu u poslednje vreme dosta koristim :)

      Избриши
    2. Ja imam averziju veliku prema svetlucavim stvarima na koži (zbog toga nisam ljubitelj), ali kad preko ovoga puder staviš, bude ok :) Predrasude, šta ću :D

      Избриши
    3. Ista situacija je bila i kod mene ali promenila sam misljenje :)

      Избриши
  2. Kupila sam je danas na akciji pa cu pisati o njoj kad je probam :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман24. март 2013. 02:25

    Meni ova baza izgleda sjajno, koja je cena? <3

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман24. март 2013. 02:26

    Da li ovu bazu koristis i na ocima, pre nanosenja senke?

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate