субота, 23. март 2013.

EUCERIN LIP REPAIR

Obozavam balzame za usne i priznajem da sam zavisna jer ih u svojoj kolekciji imam cak 10 koje naizmenicno koristim. U poslednje vreme,tacnije od decembra imam jako velikih problema sa usnama i konstantno su suve,grube i ispucale i nista nije moglo da ih oporavi. Kako sam u tom periodu imala ozbiljnijih zdravstvenikh problema,to je doprinelo da mi usne budu u takvom stanju. Mazala sam sve i svasta,svakodnevno radila pilinge,ali jednostavno,napretka nije bilo.

U jednom trenutku sam se setila da sam pre par godina koristila balzam koji mi je samo u jednom danu oporavio usne a to je EUCERIN LIP REPAIR.



Sadzi kombinaciju vitamina C i E kao i bisabolol koji potpomazu negu ispucalih usana. Ne sadrzi konervanse,mirise niti parfeme. Pakovanje sadrzi 10 ml,u tubici je i jako se sporo trosi,jako je gusto i potrebna je mala kolicina. Kosta oko 400 dinara i jedan je od najboljih melema za usne koje sam ikada probala.

Sta Vi koristite za negu usana?


Konstantina :)

4 коментара:

  1. Анониман24. март 2013. 02:27

    Odlicnu kozmetiku koristis

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam postala malazloholicarka :D , imam 7 labela koje naizmenicno mackam. Meni je najbolji za usne elf-ov melem, stavim ga pred spavanje i ujutru ga i dalje imam na usnama (a spavam skrominih 10 sati (trep,trep)). Nisam imala velike probleme sa usnama, pa nisam imala potrebu da uzimam ovu Eucerinovu mazalicu, ali sam cula dosta pohvala., Imam onaj lip activ i odlican je!

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate