понедељак, 25. фебруар 2013.

COLLISTAR MOLEKULI MLADOSTI

Danas cu Vam pricati o jednoj potpuno novoj Collistar liniji proizvoda za negu lica koji se kratko i jasno nazivaju - Molekuli mladosti.
Obecavali su mnogo......nisam bila skepticna jer verujem Collistaru. I napokon sam ih isprobala :)

Postoje 3 razlicite vrste koncentrata:

1. Aktivni koncentrat hijaluronske kiseline
2. Aktivni koncentrat kolagena
3. Aktivni koncentra vitamina A+C+E


 Aktivni koncentrat hijaluronske kiseline - Hijaluronska kiselina je zaduzena za hidrataciju koze i usporavanje procesa starenja,tacnije zaduzena je za odrzavanje optimalne hidratacije citavog tela. Svojstva hijaluronske kiseline je da stite kozu od mehanickih ostecenja. Aktivni koncentrat hijaluronske kiseline deluje na sve slojeve koze dajuci joj hidrataciju i lifting. Duzim koriscenjem ovog koncentrata kozi se vraca hidratacija, tonus,zdrav izgled i znaci dehidratacije su smanjeni.


Aktivni koncentrat kolagena - Kolagen je vlaknast protein prisutan u kozi,kostima,hrskavici,tetivama i najvazniji protein zaduzen za kompaktnost koze. Postoji 28 razlicitih vrsta kolagena. Starenje menja strukturu kolagena i smanjuje proizvodnju fibroblast ( celija zaduzenih za proizvodnju kolagena i elastina).
Ovaj koncentrat je izuzetno efikasan u borbi protiv starenja koze,vraca tonus i gipkost kozi,preoblikuje je i sprecava pojavu bora .


Aktivni koncentrat vitamina A,C i E -  Od svih vitamina,za mladalacki izgled koze,zaduzeni su vitamini A,C i E.
Vitamin A iliti Retinol je najznacajniji u borbi protiv starenja koze. Deluje na redukciju bora,regenerise i vraca tonus. Vitamin C i Vitamin E su antioksidansi. Oni stite kozu od stetnih uticaja suncevih zraka i zajednickim dejstvom podsticu samoregeneraciju koze. Vitamin C ima i veliku moc izbeljivanja.  Ova kombinacija idealna je za podmladjivanje koze :)
Ovaj koncentrat jaca i revitalizuje kozu, redukuje bore i ujednacava ten,kozi daje blistavost.



Od ova 3 koncentrata,ja sam isprobala koncentrat vitamina A,C i E i zaista je tako kako Collistar i kaze. Koza mi je cistija,blistavija,nije vise dehidrirana,ten mi je ujednacen,cak su mi i neke stare flekice potpuno izbledele :) Bitna stvar kod ovih koncentrata je da su potpuno bez mirisa,alkohola i boja,lagane teksture i brzo upijajuci. Takodje,mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa kremom,sto je jos bolje jer deluje efikasnije u borbi protiv starenja. Pogodni su za sve tipove koze i mogu se koristiti ujutru ili uvece ili i ujutru i uvece na ocisceno lice i vrat po par kapi. Cena ovog koncentrata je 4200,00

Da li biste volele da probate neki od ovih koncentrata i koji?

Pozdrav

:*


3 коментара:

  1. Uh pa ja bi volela taj tvoj, baš i primamljivo zvuči!

    ОдговориИзбриши
  2. Super mi deluje ovaj sa vitamina A,C i E, moracu da pogledam... :)

    ОдговориИзбриши
  3. P a ovaj preparat,Collistar.veoma mi se svidja,i sve su mu karakteristike vrlo pohvalne,verujem da je i ucinak na kozi dobar,rado bih ga primenila,ali mu je veoma jaka cena i zasad nedostizan je za mene
    Mirjana

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate