понедељак, 18. јануар 2016.

BALEA ULJE ZA SKIDANJE SMINKE

Zdravo :)

Ulja nisu jedan mojih omiljenih proizvoda za skidanje sminke,osim kada je okoloocna sminka u pitanju. Pre nesto vise od mesec dana sam na policama DM drogerija primetila ulje za ciscenje lica i skidanje sminke. 
Nisam ga odmah kupila,iz razloga jer sam bila skepticna. Iako sam u kozmetickoj industriji,ulja i kombinovana/masna koza mi nikako ne idu...Predrasuda,ali prosto ne volim.


Procitala sam dosta pozitivnih komentara na internetu vezanih za ulje i odlucila se na kupovinu. Svakako sam znala da ne bih pogresila i da sam ga odmah uzela,iz 2 razloga. Sa Baleom se ispostavilo da zaista nema greske,jer sve sto sam probala mi odgovara,a sa druge,cena od 277 dinara koliko je trenutno na snizenju je i vise nego povoljna.

Ovo ulje sadrzi ekstrakt arganovog ulja i namenjeno je suvoj kozi. S obzirom da nije masno,pogodno je i za sve tipove koze.
Ima poseban nacin koriscenja,bez upotrebe tufera,kako sam ga u pocetku i koristila. Koristi se tako sto se mala kolicina proizvoda nanese medju prstima na lice,kruznim pokretima. Skine apsolutno svu sminku sa lica,ne ostavlja masan trag i ne izaziva nikakve iritacije. Ne sadrzi parfem,tako da nema apsolutno nikakav miris.

Proizvod dolazi u maloj bocici zapremine 100 ml i redovna cena mu je oko 350 dinara. Proizvod je idealan za putovanja i veoma je praktican i visenamenski. U sastav se uopste ne razumem,a sadrzi : Helianthus annus hybrid oil, Isopropyl palmitate, Isopropyl myristate, Peg-20 glyceryl tri-isostearate, Ethylhexyl stearate, Tocopherol, Argania Spinosa Kernel Oil.

Da li ste probale ovaj proizvod ili neki proizvod slicne namene?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

18 коментара:

  1. Pa ovo se mora isprobati što pre! :D Koristila sam The Body Shop Camomile ulje za skidanje šminke i super mi je bilo. Nadam se da će se i ovo ok pokazati. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Bas planiram da uzmem jer mi je njihovo dvofazno sredstvo pri kraju i drago mi je da je dobar proizvod :)

    ОдговориИзбриши
  3. Još jedan Balea proizvod na listi za kupovinu :)

    http://raj-sminke.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Anči, tvoj glas je dodao ovo ulje na moj popis za kupovinu. Iako micelarnom iz iste linije nisam oduševljena (alkohol, pecka), ulje baš želim probati. Odlična, konkretna recenzija!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago! :) Meni je micelarna odlicna,mada je i moja koza otporna na sve i svasta,zahvalna je bas :)

      Избриши
    2. Bas mi je drago! :) Meni je micelarna odlicna,mada je i moja koza otporna na sve i svasta,zahvalna je bas :)

      Избриши
  5. Može li se koristiti za skidanje šminke sa očiju?

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate