понедељак, 28. септембар 2015.

BOURJOIS AIR MAT TECNI PUDER

Zdravo :) 

U danasnjem postu cu vam predstaviti novu zvezdu nasih parfimerija,Bourjois tecni puder - Air Mat. Kazem zvezda, jer je ovo jos jedan u nizu puder ove cuvene kozmeticke kompanije i kao i za sve do sada,zavladalo je opste interesovanje.





U postu ispod cete moci da procitate moje prve utiske o ovom fenomenalnom puderu.

Puder dolazi u plasticnoj tubici i sadrzi 30 ml proizvoda,za cenu od 1499 dinara. Sadrzi SPF 10,izuzetno je lagan i prozracan i omogucava kozi da normalno dise.

Kako sam proizvodjac navodi,puder je lagan poput vazduha i srednje gustine.Sto se same pokrivne moci tice,odlicno ujednacava ten i ima srednju ka jacoj prekrivnoj moci.Odlicno prekriva crvenilo i sitne bubuljice,ali ne prekriva vece probleme ako imate problematican ten.

Tekstura je nadogradiva,tako da se moze naneti u 2 sloja.

Ono sto sam ja primetila,nakon nanosenja ovog pudera,da potpuno izglaca povrsinu koze i popuni prosirene pore,ukoliko ih imate.







Na slici ispod,mozete da vidite kako izgleda na licu,u jednom sloju

Sto se matiranja tice,matira izvrsno i nije nimalo tezak na kozi niti imate osecaj maske.Bukvalno ga ne osecate,a odlicno radi svoj posao. 6h od nanosenja,nisam imala potrebu da ga popravljam.

Postoji paleta od 7 nijanasi,a moja je 05 - Golden Beige.


Da li ste probale ovaj puder i kako vam se cini?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA

25 коментара:

  1. Prelepo izgleda :) nisam do sada primetila ovaj puder ali kao stvoren za nas masnokosce :D

    ОдговориИзбриши
  2. Lomim se, lomim se, lomim seeee... Treba li mi 10a bočica pudera? Svakako! :D
    Hvala na recenziji...

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicno izgleda, dopada mi se to sto ne mora da se popravlja i ima mat zavrsnicu. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odusevljena sam, sada ga def kupujem. Probala sam tester i izuzetno lagan, a mat. Ova recenzija me je ubedila da ga kupim, bas sam trazila da cujem nesto vise :)
    https://spersonally.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago :) Tester za 05 jos uvek nije stigao u nase parfimerije,ja sam ga uzela u Crnoj Gori :)

      Избриши
  5. Za malooo ga nisam kupila juce. Ali nisam imala vremena da detaljnije proucim nijanse zbog obaveza a bilo snizenje u Jasminu i bio je oko 1000 din. Bas mi zao sto ga ne kupih. Moracu ovih dana.

    ОдговориИзбриши
  6. Odlično izgleda, možda mi on bude slijedeći kojeg kupim...

    ОдговориИзбриши
  7. Da li je nekomedogen, to ne mogu nigde da nadjem? Meni je najsvetlija nijansa vanila od HM pudera tamna za moj ten, da li ovde ima nijansi za baas blede?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nekomedogen je ali u sastavu sadrzi neka ulja. Nisam napisala sastav na bligu,zato sto stoji na poklopcu i cim se puder otvori,ta nalepnica puca.

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    3. Ima isto nijansa vanila,malocas sam ga kupila.alcija u jasminu traje do kraja novembra ja mislim...kosta 1124 din a puna cena mu je 1500 din.

      Избриши
  8. Draga Ana, uzela sam ga na popustu u Jasminu. Sta me interesuje, prodavacica mi je rekla da nakon njega ne moram nanositi puder u prahu. Da li ga ti setujes, zanima me zbog rumenila, da ne budem sarena ☺? Divna si, pozdrav

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Ana, uzela sam ga na popustu u Jasminu. Sta me interesuje, prodavacica mi je rekla da nakon njega ne moram nanositi puder u prahu. Da li ga ti setujes, zanima me zbog rumenila, da ne budem sarena ☺? Divna si, pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo :)

      Ja ga setujem kamenim puderom,tako sam navikla i volim,ali sve je stvar izbora,mozes a i ne moras.On super matira,pa probaj obe kombinacije,i da ga setujes i da ga nanosis bez kamenog pudera. Ja volim kameni puder pa setujem :)

      Избриши
    2. Pokazalo se da ne moram da setujem. Bas sam zadovoljna puderom, bukvalno mi malo prosija posle 8 sati, kada ga otprilike i skidam. Pun pogodak. Hvala tii 😊. Lijep pozdrav

      Избриши
    3. Pokazalo se da ne moram da setujem. Bas sam zadovoljna puderom, bukvalno mi malo prosija posle 8 sati, kada ga otprilike i skidam. Pun pogodak. Hvala tii 😊. Lijep pozdrav

      Избриши
  10. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  11. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate