субота, 19. септембар 2015.

AURA ABSOLUTE MATTE VELVET FEEL RUZEVI ZA USNE

Zdravo :)

Pretpostavljam da sada sve vec i znate da je Aura,pre godinu i vise dana,lansirala liniju mat ruzeva,sa punim nazivom Absolute Matte Velvet feel.Rec je o paleti od 13 nijansi a cena im je oko 500 dinara.



Ja cu vam danas predstaviti svoje 3 omiljene nijanse,602,607 i 611.


602 - Ring a bell je nude boja,boja mesa,koja pomalo ide na rozikasto.Jako je zahvalna za kombinovanje i moze da ide uz bilo koju make up kombinaciju na ocima.Pigmentacija je odlicna i dovoljan je samo jedan sloj za potpunu pokrivenost. Na usnama na slici deluje svetlije nego sto zaista jeste,na ruci je potpuno identicno kao i na usnama uzivo.



607 - Mind on Vacation je moja omiljena nijansa.Boja je pomalo nestvarna,a tako i stoji.Ne postoji mogucnost da sa ovom bojom budete neprimecene.Rec je o boji maline,tacnije boji izmedju maline,viklama i crvene.Jako neobicna boja,nezahvalna za opisivanje.Asocira me na leto i idealna je za taman ten.



611 - Time for Selfie je prava jesenja boja za kojom sam dugo tragala.Trazila sam bordo boju,a pronasla kombinaciju bordo i ljubicaste.Pigmentacija je,kao i kod ostala dva,odlicna.



Sada rec,dve uopsteno o Velvet mat ruzevima.
Ja sam oduvek bila zaljubljenik u ruzeve,sjajeve nikada nisam volela i retko sam ih kupovala,a mat ruzevi su moja opsesija.
Ovi ruzevi ispunjavaju sve moje kriterijume.Imaju siroku paletu boja,zaista su dugotrajni,nemate osecaj tezine na usnama,ne skupljaju se u pregibima usana niti pucaju,imaju barsunastu zavrsnicu,jako su kremasti i pigmentovani i jedan sloj je sasvim dovoljan za potpunu pokrivenost usana.Nakon same aplikacije,potrebno je sacekati 10-ak sekundi da se ruz na usnama potpuno osusi.Vodom ne moze da se skine,ali uljano sredstvo za skidanje maskare ga skida u jednom potezu.

Pakovanje je standardno za ovakav tip ruza,a aplikator omogucava srednju preciznost prilikom samog nanosenja.Olovka za usne vam u ovom slucaju nece trebati,zbog izuzetne pigmentacije,ali sve je stvar ukusa.

Da li volite Aura mat ruzeve?

Do sledeceg posta,

KONSTANTINA


4 коментара:

Претражи овај блог

Translate