уторак, 7. април 2015.

LE PETIT MARSEILLAIS REGENERATOR SA MEDOM I SHEA MLEKOM

Zdravo :)


Posle malo krace pauze,ponovo se vracam pisanju i to sa novim postom,vezanim za negu moje kose.Opet :) Znam da volite kada pisem o nezi svoje kose,pa tako Vam i  ovaj put predstavljam jedan jako kvalitetan a izuzetno povoljan regenerator za kosu.Rec je o brendu Le Petit Maresillais.

Danas cu pisati o regeneratoru na bazi meda i shea mleka,koji je namenjen izrazito suvoj i ostecenoj kosi,a koji omogucava i lakse rascesljavanje.Shea mleko je poznato po svojim hranljivim sastojcima i jako dobro za ostecenu kosu,a med je hrani i oporavlja.




Ovaj regenerator/maska se koristi na jedan ne tako specifican nacin.Na pakovanju je naglaseno da maska stoji na kosi samo 1 minut,ali i da vam stoji duze,apsolutno ne moze da naskodi kosi.

Moji iskustvo sa ovim regeneratorom je jako dobro.Pored toga sto mi kosa jako lepo mirise,izuzetno je nezna,nahranjena,svilenkasta i sjajna.Dospada mi se cinjenica da se nakon upotrebe regeneratora,kosa jako lako rascesljava.

Pakovanje dolazi u simpaticnoj zlatnoj tubi i sadrzi 200 ml proizvoda.Po mojoj proceni,moze da potraje,ali ja prosto nisam merodavna,s obzirom da kosu perem svaki dan i da je imam poprilicno.

Sastav:



Bitna stvar koju treba da naglasim kod ovog proizvoda je da je bez parabena,sto mi se jako dopada.

Cena mu je oko 300 dinara i moze se kupiti u svim drogerijama i vecim mega marketima.


Kakva su vasa iskustva sa ovim brendom?


Do narednog citanja,


KONSTANTINA

8 коментара:

Претражи овај блог

Translate