недеља, 19. април 2015.

AKTIVNI KISEONIK SA CAJNIM DRVETOM

Zdravo :)


Proizvod o kojem cu danas pisati je proizvod koji sam pre nekoliko meseci kupila u Crnoj Gori,ali je iz nepoznatih razloga bio u potpunosti zapostavljen. Potpuno nepravedno.Zanimljiva stvar je sto je ovo ustvari nas domaci proizvod,ali ja ga na nasim policama nisam primetila.



Aktivni kiseonik je visenamenski proizvod.Osvezava lice,neguje kozu lica,umiruje kozu nakon depilacije,moze se koristiti kod uboda insekata i kod iritirane i suncem ostecene koze.

Ovaj aktivni kiseonik, je specifican po tome sto sadrzi i ekstrakt cajnog drveta koji cisti kozu lica i tela sklone nastanku akni.


Koristim ga malo manje od mesec dana i primetila sam znacajne promene na svom licu.Koza mi je blistavija,cistija,neznija,meksa,hidratantnija,a interesantan podatak je da deluje i na flekice od bubuljica.Proizvod sadrzi 200 ml i ima 
specifican miris na cajevac.

Sistem nanosenja ovog proizvoda,iako ima prskalicu nije klasican.Ne mozete samo da popskate lice sa njim i to je to.Pretpostavljam da je kod obicnog aktivnog  kiseonika situacija takva,ali ovde,verovatno zbog cajevca,nije. Nanosi se tako sto se gaza stavi na lice i preko nje se isprska proizvod.

Ja ga nisam tako nanosila.Nasla sam jednostavniji nacin.Isprskam malo proizvoda na tufer i njime prebrisem lice.Takvo nanosenje se pokazalo kao pun pogodak.To je sasvim dovoljno da lice bude cisto i osvezeno.

Cena ovog proizvoda je oko 3 e.

Da li vam se dopada ovaj proizvod i da li koristite aktivni kiseonik?

Do narednogposta,

KONSTANTINA

11 коментара:

  1. Jao paja ovo moram da probam. Ja aktivni kiseonik godinama vec imam uvek uz sebe i kunem se u njega. Najvise ga koristim kad iscedim bubuljicu da dezinfikujem da se nastanu okolo jos 3 nove i savrseno mi radi. Smiri crvenilo i bubuljice mnogo brze nestaju. Ovaj nisam jos videla ali ima da ga nadjem!

    ОдговориИзбриши
  2. U kom smislu otklanja flekice, jel bas vidljivo? :)
    Da li ima u Srbiji da se kupi ako znas? :)
    hvala unapred.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije bas vidljivo,zamesecdana koriscenja,mozda bi na duge staze efekti bili boji.Primetilasam samo da su bledje dve flekice od bubuljica koje imam :)

      Избриши
  3. Ko je proizvodjac?Mozda ga ima po apotekama?Super je post i bas si me zainteresovala.Hvala unapred na odgovoru

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Problem je sto sam bocicu bacila ali cu se potruditi da pronadjem ko je proizvodjac a i pronjuskacu po radnjama,mozda ga i pronadjem :)

      Hvala :*

      Избриши
  4. Joj i mene ovo zanima. Da li ima da se nadje po Apotekama u Srbiji? Hvala unapred. Odlicna recenzija,kao i uvek. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo mi je definitivno potrebno, nisam ga ranije koristila, ali moracu da potrazim gde ima da se kupi. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман16. мај 2015. 00:33

    http://www.connectura.rs/proizvodi-na-akciji/ Mislim da je ovo taj proizvod, prvi gore, samo izmenjena boca.

    ОдговориИзбриши
  7. Ovaj proizvod moze se naci u kozmetiks marketima u svim zemljama ali u njemu ima mozda samo dvije do tri kapi ulja od cajevca, zato vam preporucujem da kupite u apotekci ulje cajevca i aktivni kiseonik od 200ml i u njega ukapate 10 kapi ulja cajevca i dobro promuckate.Ulje cajevca posto ga ima samo na podrucju Australije je skuple malo ali se isplati uspjesno ljeci akne i razne probleme koze.Ovo ulje imate u apotekama u bilo kojoj da ste zemlji nalazite.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate