субота, 28. фебруар 2015.

MIXA MICELARNA SOLUCIJA

Zdravo :)


Micelarne vode su u poslednjih nekoliko godina postale pravi kozmeticki hit.Za popularnost ovog proizvoda na trzistu uglavnom je zasluzena njena efikasnost,kao i usteda u vremenu prilikom skidanja sminke.Micelarne vode su sacinjene od micela,posebne vrste molekula dobijene iz prirodnih secera.Verujem da ste u jednom momentu vaseg zivota,sve isprobale micelarne vodice,a za MIXU,verujem,sve znate.





Mixa je jedna od najprodavanijih vodica za ciscenje lica. Svakako ne bez razloga.U narednim redovima cete je bolje upoznati i saznati kako sam je ja dozivela,nakon skoro 2 meseca koriscenja.



Micelarne vode su izuzetno blage,a sa druge strane,efikasno otklanja sminku,cak i onu tesku,vodootpornu. S obzirom da sam redovni korisnik teze sminke,s pravom tvrdim da mi ova vodica u jednom potezu skine kompletnu sminku.

Sastav:



Plasila sam se da ce mi Mixa prouzrokovati probleme na kozi,ali srecom,nije tako. Izuzetno je blaga,bez mirisa,ne izaziva nikakve iritacije na kozi,vec je umiruje,vracaju prirodni balans,prilagodjene su osetljivoj kozi,jer ne sadrze alkohol,parabene niti sapune,jer nakon upotrebe micelarne,umivanje nije potrebno.

Mixa sadrzi 400 ml proizvoda i traje jako dugo.Nakon svakodnevnog koriscenja od skoro 2 meseca,nisam dosla ni do polovine.U momentu kupovine,u DM-u je bila na snizenju i kostala je oko 350 dinara. 

Da li ste probale MIXU?


Do narednog posta,


KONSTANTINA

8 коментара:

  1. Super recenzija.Nisam probala mixa,ali planiram..Za sada ima garnier miceralnu vodu i dobra je.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam, ali citala sam dosta pozitivnih komentara. Takodje sam primetila akciju u drogerijama, pa cu je verovatno u skorije vreme i probati. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Imam baš ovu i obožavam je, bolja od svih koje sam probala :) A cena je skroz pristojna.

    ОдговориИзбриши
  4. Od skoro sam pocela da koristim micelarne i do sada sam probala samo Garnier i njom sam jako zadovoljna. Kako sam nju potrosila sada planiram da kupim Mixa micelarnu, obzirom da je mnogi hvale :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate