петак, 20. фебруар 2015.

INSTA POST # 6

Zdravo :)


Danas je na redu jos jedan Instagram post koji ce obuhvatiti dogadjaje iz meseca januara i februara. Prosla su vec 2 meseca nove 2015.godine,bilo je lepih i manje lepih trenutaka,ali svakako da nije bilo dosadno i da sam punim plucima uzivala u pocetku ove godine,bez obzira sto je sve nekako krenulo naopako.


I opet,Crna Gora!





Kafa sa prijateljima je za mene nezamenljiva.Ritual u kojem sam pocela da uzivam tek pre godinu dana.Omiljeni kapucino i par cokoladnih keksica.



Podgorica.Suncan dan,preko 15 stepeni.Sunce,nezobilazni kapucino,sunce koje obasjava i greje citavi grad.Uzivam u basti predivnog kafica.Hladnocu ne osecam,samo toplinu sunca na svome licu.



Biti u Podgorici a ne doruckovati priganice je kao i da niste bili u Podgorici.Vruce priganice sa dzemom i sirom,moj mali greh.





Uzivala sam u malim zadovoljstvima koje cine zivot,tj jela ono sto kod kuce retko kada jedem.Najlepsa torta sa malinama i topla pasta.








Prelepi Hram Svetog Save,jednog toplog suncanog popodneva.






Moji divni novi noktici i najdraze prstenje.Uzivam u njima i svaki dan im se sve vise divim.




Kako sam napunila 30 godina,tako sam zavolela crveni karmin i pocela sve cesce da ga nosim.Ne umem da objasnim,ali nikada nisam imala hrabrosti.Sada ga nosim,ne opterecujem se i uzivam.






Divni topli dani u Podgorici :)






I za kraj,maska koju sam otkrila citajuci jedan domaci blog o nezi kose,Selective maska.Za sada cu Vam samo reci da je ovo najbolji proizvod koji je moja kosa ikada isprobala.Zvanicno zaljubljena!







Kako ste Vi provele ovaj mesec?



Do sledeceg posta,



KONSTANTINA

17 коментара:

  1. Divan post, kao i uvek uživala sam u fotkama. Priganice :D nisam probala, ali verujem da su kao krofne/uštipci :) Noktići su savršeni, drago mi je da si pronašla dobru masku za tu prekrasnu kosu <3

    ОдговориИзбриши
  2. Nikad ne bih rekla da imas 30 godina. Izgledas mladje i jako si lepa. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nemaš ti 30 godina :D Super izgledaš, nokti su ti divni :D

    ОдговориИзбриши
  4. Jao, ogladnila si me :D. Nisam čula za priganice. Odmah sam pronašla recept i to će se uskoro morati peći. Hrana kakvu volim <3. Kod nas radimo nešto slično njima, malo gušće tijesto, kao za kruh. Peku se u ulju i drugačijeg su oblika. Mi to zovemo lepinjama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Priganice su isto sto i ustipci,podsecaju na krofne:) Crnogorci ih tako nazivaju :)

      Избриши
  5. ,,Kako ste Vi provele ovaj mesec?''
    Koliko ja znam, kada persiras nekom pises veliko slovo v. Ti ga ovde koristis kao obicnu imenicu i trebalo bi da pises malim pocetnim slovom.

    ОдговориИзбриши
  6. Obozavam ustipke, moja mama ih pravi za dorucak i da fantasticni su i sa sirom i sa dzemom. Nijansa laka mi se bas dopada. :D

    ОдговориИзбриши
  7. Mmmm te priganice mameeee :)
    Ja bih ti dala 20 godina cisto da znas :)
    Lepe fotke i divni su ti noktici :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2015/02/diy-duks-sa-biserima.html

    ОдговориИзбриши
  8. Predivno izgledaš i blog je super. Osjeća se iskrenost u savjetima i divno je što prikazuješ proizvode različitog cijenovnog ranga koji se tebi dopadaju. Nikada ne komentarišem postove na blogovima koje pratim, jer sam iz CG, a mi smo poslovično lijeni za takve stvari, ali sam večeras odlučila da hoću, jer me slatko nasmijala pakosna lingvistica u komentaru nekoliko redaka iznad, sa leksičkim, pravopisnim i gramatičkim smjernicama... od pakosti nastaju boreeee :))) Predivna si! I blog je za desetku!

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate