понедељак, 23. фебруар 2015.

BECOLLINO MLEKO ZA BEBE

Zdravo :)


U danasnjem postu cu Vam predstaviti jedan proizvod koji vec duzi vremenski period koristim i koji je namenjen nezi koze kod beba.

Ovo je jedan od proizvoda koji koristim vec godinama i koji iznova i iznova kupujem.Za mnoge brendove na nasem trzistu mozda niste culi,neki su poznati vise a neki manje,ali za Becollino svakako znate.Becolino je brend koji je namenjen neznoj kozi kod beba ali svakako je prepoznatljiv po specificnom mirisu i odlicnom kvalitetu.Licno,obozavam Becollino!


Kao sto sam napomenula,ovo mleko namenjeno je nezi najmladjih,ali naravno da ga mogu koristiti svi,bez obzira na godine.

Iako je koja koza tela isuvise suva,ovo mleko mi jako prija.Tekstura nije gusta,cak spada u redje,ali je jako lepa,odlicno neguje kozu i ostavlja blagi film na kozi,tj ne upija se u potpunosti,sto ja licno i volim.

Sadrzi ekstrakt nevena,kakao i shea butere,ulje jojobe,vitamin E i pantenol.
Sto se samog mirisa ovog mleka tice,to je posebna prica.Ima jako lep,nezan,prijatan bebeci miris,na cisto,na bebi puder.U sustini,kada je nega tela u pitanju,ne volim preagresivne mirise kao i mirise koji dominiraju.Kod mleka volim da mirise na cisto.Miris se jako dugo zadrzava na kozi i uvlaci se u citavu garderobu,krevet i posteljinu.Bocica sadrzi 200 proizvoda i kosta oko 300 dinara.Ekonomicno a jako kvalitetno.

Sto se sastava tice,ovde ga mozete procitati :)

Aqua, Octyldodecanol, Dimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Diglycerin, Glyceryl Stearate,  Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis Extract, Polysorbate 20, Glycerin, Parfum, Xanthan gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, EDTA, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Da li ste probale nesto od Becollina i da li ga volite?


Do sledeceg posta,



KONSTANTINA

12 коментара:

  1. Silikon na trecem mestu, gomila parabena.... ovo nije dobar izbor za bebu.

    ОдговориИзбриши
  2. Slazem se za sastojke, molim te nemoj ovo vise da koristis :D stvarno je strasno to sto neko napuni proizvod parabenima, pa jos za bebe... naravno mozda tebi sad ne smeta, ne mogu nikom zabraniti nesto da koristi. Meni su parabeni i sulfati godinama nagrizali kozu lica, isto tako nisam pazila na sastojke. Samo molim te procitaj negde nesto o njima :)

    ОдговориИзбриши
  3. Moram da napisem da sam ovo probala zahvaljujuci tebi i zaista od tada mi je u stalnoj postavci :-)
    Mnogo dobro mleko za telo, mozda i najbolje koje sam do sada koristila iz tih baby linija, a najvise mi se svidja to sto se vrlo brzo upije u kozu. Skoro sam probala onaj Hipp u tubici koji vecina hvali, ali uopste nije dobar za suvu kozu i pri tome mu treba sto godina da se upije, tako da, meni je ovo stvarno sjajno ;-)
    Zatim njihove baby sensitive vlazne maramice i kupka su mi takodje sjajni.
    Ti si prelepa - gledala sam prethodni post i zaista tridesete godine donesu neku posebnu energiju i lepotu :-)
    Mnogo pozdrava, Alekta :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Mleko sam koristila i svidjali su mi se i miris i tekstura i nega, medjutim prestala sam iz razloga sto su me pekle oci ako se slucajno dodirnem po licu dok su mi ruke bile namazane njim, sto me je bas iritiralo :/ I u intimnoj regiji je znalo da me pece kad se namazem takodje. To je najverovatnije zbog ovih parabena koje sadrzi, sto su devojke iznad navele. Steta, da nema toga bilo bi super mleko

    ОдговориИзбриши
  5. Ja obožavam njihov miris, obožavam. Najviše volim kremu u onoj širokoj limenoj plavo zelenoj kutiji - Becolllino Sensitive. Za svakodnevnu upotrebu širokog spektra. Odlična krema koju uvek imam u kući.

    ОдговориИзбриши
  6. Sećam se da su i na Ani dosta pljuvali ovo mlekce... ali ga ja i dalje volim, miris posebno :)

    ОдговориИзбриши
  7. Koristila sam ranije, sada vise ne, ali jedno je neosporno a to da je fantasticno. Za moju kozu pruzalo je veoma dobru hidrataciju i negu, mada po prirodi nije mi koza suva, tako da mi vecina tih mazalica odgovara. :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate