недеља, 14. септембар 2014.

FREEMAN MINT & LEMON MASQUE

 Zdravo :)


U danasnjem postu cu pisati o maskama za lice,tacnije jednoj maski koja je za veoma kratak vremenski period uspela da me u potpunosti osvoji.Kako sam vec u jednom od prethodnih postova navela,u poslednja 2 meseca imala sam  problema sa sitnim bubuljicama.Problem nije bio strasan,tako da je ova FREEMAN maska od limuna i mentola uspela sve da resi.






Na ovu masku sam naletela u Podgorici sasvim slucajno,tragajuci za kozmetikom koje nema kod nas.Prvo sto mi je zapalo za oko bile su male maske u kesicama,a kasnije sam kupila i originalno pakovanje.Sve njihove maske koje sam isprobala su me odusevile.

Proizvod o kojem cu danas pisati je glinena maska sa mentolom i limunom,namenjena masnoj kozi.Ova maska cisti pore,isusuje bubuljice,umiruje crvenilo na licu nastalo od bubuljica i matira lice.Takodje,maska ima blagi efekat hladjena koji nakon par minuta u potpunosti iscezne sa lica.

Maska se drzi na licu 10 -ak minuta ili duze,kada osetite neprijatno zatezanje lica.U dodiru sa vodom,maska se odmah skida sa lica.Nakon desetominutnog drzanja ove maske,lice je vidno procisceno i mekano,nemam nikakav osecaj zatezanja lica,bubuljice su smanjene,pore takodje.



Maska je guste teksture,zeleno plave boje i tuba sadrzi 150 ml proizvoda.Moze dugo da traje jer je potrebno malo proizvoda naneti na lice.

Kod ove maske mi se,pored efekta koja daje,dopada i cena koja nije veca od 2,5 eura,takodje i pakovanje koje je jako prakticno i sam miris limuna i mentola koji pruza fantastican osecaj na kozi.

Ako kojim slucajem nekoga zanima sastav proizvoda,moze pogledati ovde:









Da li ste probale ovu masku ili neku drugu od Freeman-a  i kako ste zadovoljne?

Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

14 коментара:

  1. Imam i ja ovu masku vec par meseci i odusevljena sam ! :) koristim je i kao spot-on tretman za isusivanje bubuljica :) koju maskaru koristis? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Preslatka si sa tim pegicama :)

    Maja

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala još niti jednu FREEMAN masku, ali čitala sam dosta pozitivnih iskustava, svakako da ću morat bacit pogled na njih :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odlična, super mi je i sa acai bobcama i sa mineralim mrtvog mora:)

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicno mi se pokazala ova maska,morati cu ponovo da je kupim :)

    Ljupka

    ОдговориИзбриши
  6. I ja je obozavam! Bas sam je ubacila u video za sledecu nedelju... Divna tekstura, prijatan miris i kasnije lepa koza :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate