недеља, 1. јун 2014.

RILASTIL MICELARNA VODICA

Zdravo :)


Danasnji post nosi jednu zanimljivu pricu vezanu za micelarne losione.Kako sam vec jednom prilikom,pre nekoliko meseci pisala vec o micelarnim vodama,danas cinim to isto,ali ovaj put je rec o cuvenoj micelarnoj vodi italijanskog brenda Rilastil.Na veliku zalost,ovaj brend jos uvek nije dostupan u nasoj zemlji,ali se nadam da ce se ta greska ispraviti u skorijoj buducnosti.



Na Rilastil sam naletela pre par meseci u Crnoj Gori i tamo se moze naci u stalnom asortimanu,kao i ceo asortiman ovog brenda.Ovo je vec druga bocica koju kupujem i sa ove tacke gledista,mogu reci da mi u potpunosti odgovara.

Kao sto i same znate,micelarna voda sluzi za kompletno ciscenje lica,ociju i usana i nema potrebe da se nakon nje umivate,a i mozete,sve zavisi od vasih navika.Prilagodjena je osetljivoj kozi tako da ne stvara nikakve iritacije niti crvenilo koze i potpuno je bez mirisa.Ne sadrzi vestacke boje,tragove metala,parabene,alkohol,parfem i nekomedogen je.

Micelarna voda upakovana je u lepu i jednostavnu kraljevsko plavu ambalazu sa posebnim mehanizmom na otvaracu,sto garantuje da proizvod nije otvaran.Bocica je od 250 ml i ne znam da li postoji vece ili manje pakovanje od ovog,u Crnoj Gori se moze naci samo od 250 ml.


Sastav:

Water,Peg-6 Capric Glycerides,Glycerin,Bisabolol,Centrimonium bromide,Tocopheryl Acetate,
Disodium Phosphate,Disodium EDTA,Citric Acid.


Sto se mojih utisaka tice,moram da kazem da je ova vodica izuzetno blaga a da sa druge strane odlicno skida sminku sa celog lica,kako onu blagu tako i tesku,vodootpornu.Ne iritira lice,ne stvara nikakve nelagodnosti na kozi,niti je isusuje.Nakon ciscenja lice sa ovim proizvodom,koza je izuzetno mekana,osvezena i nezna.

Slobodno mogu da kazem,da je pored Collistar Micelarne vodice,ovo najbolja micelarna voda drogerijaskog ranga.Sigurno cu u buducnosti nastaviti da je koristim jer ima sve sto jedna micelarna vodica treba da pruzi.Da ne zaboravim da napomenem da joj je cena za 250 ml proizvoda oko 6 eura.


Da li ste probale nesto od Rilastil proizvoda?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA


16 коментара:

  1. Анониман1. јун 2014. 13:41

    Super recenzija :)

    maja

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман2. јун 2014. 02:14

    Definitivno ce biti moja,ako kazes da je ovdje ide :) Super recenzija :)

    Sara

    ОдговориИзбриши
  3. Ambalaža mi se jako sviđa! A po opisu izgleda da je i sam proizvod kvalitetan. :D
    Od jeftinijih micelarnih koje sam isprobala zasad su me osvojile Mixa i nova Afroditina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I jeste,jako je dobar.Zbog toga mi je i zao sto ga nema u Srbiji nego malo malo pa moram u Crnu Goru zbog njega ;)

      Избриши
    2. Анониман11. јун 2014. 05:47

      Drage dame, od skoro je Rilastil kozmetika u prodaji i u Srbiji što mene jako čini srećnom jer sam godinama njihov korisnik. Uvozi je firma Prizma, nalaze se kod Brankovog mosta u Beogradu :)

      Избриши
  4. ni kod nas ih nema, šteta, baš djeluje obećavajuće

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман2. јун 2014. 16:23

    Lepa recenzija:)! Joj kako bih volela da je ima kod nas,preostaje nam da se nadamo:) Probala sam Mixa,Garnier i Nivea micelarnu,i najbolje mi sminku skida Niveina(jedino sto joj zameram je sto nekako cudno zari oko ociju,inace je odlicna) Kristina

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман10. јун 2014. 01:59

    Ima ove micelarne i u Srbiji:)
    Kragujevac
    Kumanovska 8
    Zorana Đinđića 9
    Branka Radičevića 11

    Beograd
    Pop Lukina 12

    Novi Sad
    Šafarikova 9

    Subotica
    Matka Vukovića 5

    Niš
    Svetozara Markovića 1

    Kraljevo
    Cara Lazara 46

    ОдговориИзбриши
  7. Rilastil je dostupan i u apotekama, neke od njih su sledeće:
    Galen pharm u TC Stadion u Beogradu
    Vegafarma apoteka "Kod Vuka" u Valjevu
    Apoteka MArkvić III u Krupevcu
    Apoteka Lipa u Prokuplju

    ОдговориИзбриши
  8. Cao devojke, mislim da mi je dužnost da vam ispričam i moje jako loše iskustvo sa ovim Rilastilom. Drugarica mi je preporučila da probam micelarni, a i čitala sam komentare na blogovima tako da sam pre dvadesetak dana odlučila da ga kupim u Bg. Uz micelarni sam uzela i neku agua kremu. Sve je bilo dobro prvih nekoliko nanošenja da bi mi de posle toga javilo jako crvenilo i pečati na koži lica i vrata uz perutanje i neizdrživ svrab. tako da sam na kraju završila kod dermatologa sa dijagnozom Dermatitis contacta alergica. Doktorka tvrdi da je uzrok ova Rilastil kozmetika, to je jedini nov proizvod koji sam koristila. Sada sam na ozbiljnoj terapiji i još uvek pokušavam da vratim svojoj koži normalan zdrav izgled!!!!
    Dakle moja preporuka je koristite samo proverenu i sigurnu kozmetiku!!!! Rilastil više nikada!!!!
    Jako skupa i jako nepouzdana!!!! Veliko razočarenje!!!!


    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zao mi je sto Vam se to desilo,ali mislim da to nije zbog Rilastila. Za Vasu informaciju Rilastil nije ni neproverena ni nesigurna ni nepouzdana kozmetika,ona je vec 42 godine na trzistu Italije. Kreme su hipoalergene,bez parabena (konzervansa) sto smanjuje mogucnost izazivanja nezeljenih reakcija i kod najosetljivije koze. Ja licno koristim ovu kozmetiku vec godinama ( mama me je uputila na nju,jer je njen korisnik mozda duze nego sto Vi imate godina).
      Uspesan oporavak i negujte pored lica i svoju dusu.

      Избриши

Претражи овај блог

Translate