субота, 7. јун 2014.

LE PETIT MARSEILLAIS REGENERATOR ZA MEKOCU I OPORAVAK KOSE

Zdravo :)


Znate da nisam neko ko previse eksperimentise sa svojom kosom i da se u sustini drzim proverenih proizvoda,ali moram da izrazim svoje zadovoljstvo novim brendom na nasem trzistu.
Rec je o Le petite Marseillais brendu koji potice iz Francuske,tacnije iz Provanse i inspirisan je cuvenim Marsejskim sapunom koji je nastao u 16.veku. Brend je nastao 1982.godine,ali je na nasem trzistu malo vise od 2 meseca.




Ovaj brend u ponudi ima gelove za tusiranje,kreme za ruke,sampone i maske za kosu,kreme za telo i jos mnogo toga,ali se na nasem trzistu za sada mogu pronaci samo gelovi za tusiranje,mleka za telo i proizvodi za negu kose.

Kako sam bila zadovoljna gelom za tusiranja na bazi badema,resila sam da jos malo eksperimentisem i istrazujem ovaj brend.

Paznju mi je privukla maska za kosu na bazi slatkog badema i ekstrakta lanenog semena. Kako obozavam miris badema,resila sam da isprobam regenerator za normalnu kosu,iako je moja kosa u sustini suva.




Eksperimentisanje se zaista isplatilo. Rec je o regeneratoru za normalnu kosu sa lomljivim krajevima,koji ujedno i oporavlja kosu i vraca joj mekosu i sjaj.

Prvenstveno sto me je kod ovog regeneratora odusevilo je miris,mirise na bademovo mleko i kolacice sa bademom.

Proizvod dolazi u biserno beloroze tubi i sadrzi 200 ml proizvoda i priznajem,jako brzo sam ga potrosila,sto je i normalno,s obzirom da kosu perem svaki dan. Koristi se tako sto se nanese na mokru kosu,ostavi 1 minut na kosi i potom se ispere.

Miris se ne zadrzava na kosi,tacnije vec nakon susenja kose,miris badema potpuno izvetri,ali zato kupatilo mirise jako dugo :)

Kako sam na samom pocetku pomenula,iako je moja kosa poprilicno suva,fenomenalno je nahrani i bude izuzetno nezna,leprsava i sjajna,a primetila sam i da su mi lokne postojanije i da ne stvara nikakav osecaj tezine na kosi.



U sastav se zaista ne razumem,ali koga zanima moze da pogleda ovde:



Ovaj regenerator se moze pronaci u svim drogerijama i vecim hipermarketima po ceni od oko 400 dinara.

Sve u svemu,odnos cene i kvaliteta kog ovog regeneratora je zadovoljavajuc.S jedne strane,kvalitet samog proizvoda je odlican,a sa druge,cena je prihvatljiva i izuzetno povoljna,s obzirom na ono sto ovaj proizvod nudi.Svakako cu nastaviti da ga koristim i da eksperimentisem sa ovim mirisnim brendom.

Na slici ispod mozete da vidite kakva mi je kosa neposredno nakon koriscenja ovog regeneratora :)




Do sledeceg posta,


KONSTANTINA


17 коментара:

  1. Анониман7. јун 2014. 23:57

    Ah,ta tvoja kosa! :)

    Tanja

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi je drago da si pisala o ovom regeneratoru jer sam se nećkala oko kupovine njihovih proizvoda za njegu kose. :D Sada definitivno kupujem i isprobavam!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман8. јун 2014. 14:25

    Kosa ti je prelepa, kao svila. Koju farbu koristiš?

    ОдговориИзбриши
  4. Kosa ti je divnaaaaa, svaki put se oduševim!
    Od Le Petit Marseilais sam probala samo gel za tuširanje sa mirisom slatog badema i stvarno divno miriše, još bolje neguje, jedino mi se ne dopada to što miris sa kože nestane čim se ispere.Sviđa mi se kako si opisala regenerator, možda ga isprobam :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ovaj brend tek treba da probam, ali sudeći po recenzijama drugih blogerki mislim da ću nabaviti više proizvoda za testiranje :)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман12. јун 2014. 14:58

    http://balkanstylebym.blogspot.com/2014/06/travel-post-firenze-giveaway-winner.html
    Pobedila si u giveaway-u:)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман14. јун 2014. 00:11

    Mnogo si lepa! Zanima me sta imas sve na licu ovde na slici ? Hvala

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман14. јун 2014. 00:15

    Nisam bila precizna mislim na bazu,korektor,puder,hajlajter...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. http://apavlovic83.blogspot.com/2013/06/moja-svakodnevna-make-up-rutina.html

      To je to manje vise,uz par nekih izmena :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate