недеља, 29. јун 2014.

LANCOME BLUSH SUBTIL

Zdravo :)


Danasnji post posvecen je jednom od najlepsih rumenila koje posedujem,a rec je o Lancome Blush Subtile paleti u nijansi 02 Nectar Lace.Zasto paleti?
Zato sto i jeste rec o paleti,koja se sastoji iz 3 dela,bronzeru za konturisanje lica,samom rumenilu i highlighteru.




Oduvek sam bila zaludjena rumenilima i stalno imam poriv za kupovinom.Ne znam zasto sam opsednuta rumenila,ali cinjenica je da volim da budem rumena.Salu na stranu,volim rumenila jer licu daju posebnu blistavost i svezinu i rumenilo je jedina stvar bez koje nikada ne izlazim iz kuce.

Proizvod dolazi u prepoznatljivom pakovanju koji brend gaji vec godinama,a pri samom zatvaranju rumenila cuje se klik koji garantuje da ste proizvod dobro zatvorili i da ne postoji mogucnost da Vam se bilo gde u torbi ili neseseru otvori,ukoliko vi to ne ucinite.

Ono sto me je na prvu loptu osvojilo je sama tekstura rumenila.Ne kruni se,ima finu,svilenkastu teksturu i postojano je citavi dan.Dosta je pigmentovano,tako da se mora voditi racuna prilikom nanosenja.Sto se same boje tice,u pitanju je koralno-rozikasta nijansa sa puno zlatnog shimera,tako da me jako podseca na Sleek Rose Gold blush koje jako zelim.

O bronzeru i highlighteru iz ove palete,kao sto i sami primecujete,uopste nisam pisala,jer po meni,nisu vredni pomena.Bronzer ima pomalo cudnu boju koja vuce na sivo,a highlighter koristim samo u slucajevima kada ga mesam zajedno sa rumenilom,kada zelim licu da dam malo vise sjaja nego obicno.


Sada cete videti kako rumenilo izgleda na vestackom a kako na dnevnom svetlu:



I na dnevnom:







Na slikama iznad mozete videti kako rumenilo,bronzer i highlighter izgledaju na direktnom suncu :)


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

13 коментара:

  1. savršeno je :)
    volim Lancome rumenila, stvarno su kvalitetna i postojana

    ОдговориИзбриши
  2. meni omiljeno lancome rumenilo. Zaista je savrsene teksture. Volim jako i HL i uvek ga nosim u kombinaciji sa rumenilom. Bronzer posto je tako hladne nijanse je odlican za contour

    ОдговориИзбриши
  3. Divna je paleta, žao mi je što nisi odradila ceo swatch a rumenilo je savršeno - posebno za prolećno, letnje dane!

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno je rumenilo, bas me interesuje kako izgleda bronzer.

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepa je nijansa, verujem da bas osvezi lice :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate