среда, 25. јун 2014.

FAVORITI MESECA MAJA I JUNA

Zdravo :)


Nemam obicaj da objavljujem postove ovog tipa jer se,kao sto sam vec u vise navrata pominjala,drzim proizvoda koje koristim svakodnevno,ali ovog meseca a i proslog,situacije je malo drugacija.Malo sam eksperimentisala sa kupovinom,a rezultat svega toga cete videti u ovom postu :)




U sustini,sve sto vidite na slici su noviteti,manje vise.Nekim proizvodima sam verna vec godinama,neki su tek sad stigli na red za koriscenje a neki su tek otkriveni.

Verujem da Vam je svima dobro poznato Becolino mleko za bebe i verujem da ste ga sve probale.Ovo je jedan od proizvoda koji koristim vec godinama.Iako je moja koza tela isuvise suva,ovo mleko mi jako prija.Tekstura nije gusta,cak spada u redje,ali ima jako lepu teksturu i odlicno neguje kozu,cak i najsuvlju. Takodje,dobro je i za umirivanje crvenila i osipa.Sadrzi ekstrakt nevena,kakao i shea butere,ulje jojobe,vitamin E i pantenol. Mleko je jako brzo upija i ne ostavlja osecaj suvisne masnoce na kozi.Miris je jako lep,nezan i zadrzava se jako dugo.Bocica sadrzi 200 ml proizvoda i kosta oko 300 dinara.



I ako nekoga zanima sastav mleka:



Collistar Self-Tanning Spray za samopotamnjivanje tela je moj sveti gral medju proizvodima.Obozavam samopotamnjivace i koristim ih tokom citave godine i imala sam priliku da isprobam veliki broj prroizvoda,od povoljnijih do onih visoko-selektivnih.Collistar je na tronu,vec godinama broj 1 i ne menjam ga.Jako mi je bitno sto je boja koja se dobija sa ovim proizvodom identicna boji koju dobijate prilikom izlaganja suncu,ne ostavlja fleka,ali vrlo je bitno i kako ga nanosite.Ovaj proizvod je u spreju i dobra stvar je sto ga mozete koristiti iz svih uglova.Za ledja,noge...sve.Kod proizvoda ovog tipa volim sto nakon aplikacije,ne morate da ga utrljavate a i mozete,radi Vase sigurnosti,ako bas i niste veste sa ovim proizvodima.I jedna od najbitnijih stvar,piling spre nanosenja proizvoda je obavezan.Ima 150 ml i cena mu je oko 3000 dinara i mozete ga kupiti u svim Jasmin parfimerijama.



O Manna Premijum Puteru od Manga sam vec pisala i moram priznati da je to jedan od najboljih proizvoda koji sam imala prilike da koristim tokom prethodnog i ovog meseca.Vec sam pricala o svojim problemima sa bubuljicama,a opsirnije o tome,mozete procitati u ovom postu.



Nijedan post,kupovina,mesecni ili godisnji favoriti ne mogu da prodju bez NYX-a.O novim Butter sjajevima za usne sam pisala u vise navrata,ali jedan se posebno izdvojio,najsladje je bilo nositi pitu od jabuku prethodnih meseci.Apple Strudel! Ovi sjajevi su takvi da mi kod njih prosto sve odgovara,tekstura,postojanost,miris,hidratantnost i boja.Nije mi ni u jednom trenutku osusio usne niti se skupio u samim uglovima.Dovoljno su postojani s obzirom da su u pitanju sjajevi.Cena je pristupacna i kostaju oko 400 dinara.








Jos jedna stvar za usne,ali ovoga puta za negu.Rec je o Agatha Ruiz De La Prada balzamu za usne.Na ovu mazalicu samsasvim slucajno naletela na free shopu podgorickog aerodroma i naravno,uzela.Postoji vise vrsta,tacnije vise ukusa i mirisa,a ja sam odabrala,Tropical,sa mirisom sumskog voca.Mirise jako slatko,ne neguje nesto preterano usne ali mi ih nije dodatno ni isusio.Cena mu je oko 5 eura i ne znamgde se moze kupiti,moj primerak je ugrabljen na aerodromu.





Don Juan i njihovi prekrani lakovi.I predivne boje.Retko gde nailazim u Beogradu na njihove lakove,samo iz razloga sto ih i ne trazim,ali na ovu lepoticu sam naletela takodje u Podgorici.Rec je o drecavoj,neon pink boji idealnoj za letnje dane i tamniji ten.Bice jedan od najdrazih ovog leta.Dosta je gust,lako se nanosi i razmazuje i pigmentovan je tako da je jedan sloj sasvim dovoljan,ali sva su prava mera.Povoljni su,cak i manje od 1 euro.Ako nekoga zanima,broj laka je LK 146.



Sada Vam predstavljam jednu lepoticu upakovanu u zlato,u plisanoj futrolici crne boje.Rec je o Guerlain rumenilu.Rumenilo je boja kajsnije,dvobojno,jedna strana je mat a druga je sa puno sljokica.Svaka strana se moze koristiti posebno ili se obe mogu pomesati,sve zavisi sta zelite da postignete.Ono sto me posebno odusevljava kod Guerlain-a je miris njihove sminke.Mirise na najfiniji puder,na ruze.Jako dugo traje i sporo se trosi,meni pravi drustvo vec godinama.





Anna.Blumarine.Novi miris u mojoj kolekciji.Sam naziv mirisa sve govori,ime me je u prvi mah opcinilo.Neko se dosetio da je u moru mirisa samo Anna nedostajala.Bocica,pravo malo savrsenstvo.Ime Anna ispisano roze slovima i na vrhu nesto sto asocira na svet,opet roze boje.Miris je lep,ne svojstven meni,ali lep,nezan,mladalacki,letnji,topao,ne previse sladak.Sto se mirisnih nota tice,sadrzi breskvu,jabuku,vanilu,jasmin,ruzu,magnoliju i mosus.Cenu ne znam,jer je parfem poklon :)



Da li Vam se dopadaju moji favoriti?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

17 коментара:

  1. Анониман25. јун 2014. 05:22

    lijepi favoriti i fotografije :D
    becolino mlijeko za bebe izgleda i zvuči jako dobro :D
    od nyx-a si moram već jednom kupiti nešto :D
    za Don Juan lakove sad čujem prvi put, ova nijansa je predivna :D

    ОдговориИзбриши
  2. U planu mi je da kupim Nyxov sjaj, ali ne znam koji, toliko je boja. :/ Odličan post. :)

    tara-blunt.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Prvo sam poletela ka ARDLP balzamu, ja imam svoj vec 2 godine sa mirisom Frambuesa (malina) i diivan je. Meni je jedan od omiljenih nocnih balzama, ja ga nanesem u veelikom sloju pred spavanje i ujutru su mi usne mekane poput velveta. Probaj ga tako, mislim da ce ti se svideti! A rumenilo je apsolutno divno! Super favoriti, a uzgred mislim da je kod nas agatha (to jest balzami) dostupna samo na aerodromima :///

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман25. јун 2014. 07:01

    Divno je sve,bas lici na tebe :)

    Maja

    ОдговориИзбриши
  5. UH, ovaj sjaj za usne zigleda fenomenalno. OK, ide na Wish list :)

    ОдговориИзбриши
  6. Divni favoriti posebno ovo Guerlain rumenilo, uf! <3

    ОдговориИзбриши
  7. Divni favoriti! Moraš mi napisati broj rumenila :D Probala sam Pupu 202 (čini mi se da je taj broj) i njega ću da kupim, samo su imali tester, jer sada imaju novu verziju istog rumenila. Stara je zilion puta lepša i svakako najlepše mat rumenilo, baš kako si ga opisala. Šta ću kopiram te, vidim da je dobro, pa hoću i ja :D

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман27. јун 2014. 02:54

    Divni favoriti,parfem izgleda prelepo :)

    Jelena

    ОдговориИзбриши
  9. Agatha Ruiz De La Prada!!! Prelepa, slatka mazalica. Kupila sam je isto na aerodromu, čini mi se pretprošle godine i mislim da je to jedini balzam za usne koji sam potrošila u sezoni! Meni se jako dopao :). Šteta što ga nema nigde drugde :D.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da,sto ga vise koristis,sve vise ga volim.Ugrabicu jos par komada na aerodormu :)

      Избриши
  10. Možeš li mi reći koliko ti potraje sprej za samopotamnjivanje. :)
    Onako, otprilike. :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate