уторак, 3. јун 2014.

EBANOVINA SAPUN ZA CISCENJE LICA - MANNA

Zdravo :)


Pre skoro 2 nedelje mi je od firme Manna stigao predivan paket prepun proizvoda.U razgovoru sa nadredjenima u toj firmi,saznali su kakvu kozu imam i kakve su njene potrebe.Pazljivo su me saslusali i rezultat je bio sjajan.Mojoj sreci zaista nije bilo kraja kada mi je stigao njihov paket.Brend Manna jako volim,kao i prirodnu kozmetiku uopste,tako da sam se jako veselila isprobavanju.Kako je paketic stigao kada je u drzavi vreme bilo jako lose i kako postove nisam objavljivala,danas Vam prenosim utiske o jednom sjajnom proizvodu,sapunu za mesovitu kozu sklonu nepravilnostima.


Manna je prirodna kozmetika koju mozete naruciti putem interneta na sajtu  http://manna.rs/ Tu mozete pronaci sve potrebne informacije o proizvodima,narucivanju,dostavi kao i utiske kupaca o pomenutim proizvodima.

Manna proizvodi se pakuju u preslatka i originalna pakovanja koja su me u prvi mah osvojila.Osoba sam koja u potpunosti pada na lepu ambalazu ali mi je svakako presudan kvalitet samog proizvoda.

Danasnji post posvecen je Ebanovina sapunu za ciscenje lica.Rec je o sapunu namenjenom masnoj kozi sklonoj nepravilnostima.Kako sam u poslednje vreme zaista mucila muku sa nepravilnostima,resila sam da ovaj sapun isprobam medju prvima.I nimalo se nisam pokajala!Svaki dan umivam lice ovim sapunom,ujutru i uvece i vec nakon samo nekoliko dana sam primetila poboljsanja na svom licu. Nije tu bilo puno bubuljica,cak stavise,samo par komada,ali naravno da nisam volela svoj odraz u ogledalu.


Sapun je potpunosti crne boje,a iza njega se krije medicinski ugalj,kao glavni sastojak.On jako povoljno deluje na kozu tako sto je dubinski cisti,vrsi detoksikaciju,prodire u kozu i pore cisti dubinski,uklanja necistoce i nezno cisti podrucja zahvacena bubuljicama.



Pored medicinskog uglja,ovaj sapun sadrzi jos i ekstra devicansko maslinovo ulje koje hidrira kozu,susamovo ulje,shea puter koji stiti,smiruje kozu i podmladjuje je,kokosovo kao i ricinusovo ulje.

Sapun je izuzetno prijatnog mirisa,jako lepo peni i kremast je. Kako sam vec napomenula,proteklih mesec i vise dana,sitne bubuljice mi nisu davale mira.Ebanovina sapun mi je pravo otkrovenje i spas.Regulisala sam bubuljice,ne u potpunosti ali ide na bolje.Bitna stvar kod ovog sapuna je to sto mi nije samo isusio bubuljice,vec mi je i lice postalo svezije,cistije,belje,jedrije,zdravije...Sa ovim sapunom mogu u potpunosti da zaboravim kremu za lice nakon umivanja.Nimalo ne isusuje lice,vec je koza nakon umivanja izuzetno mekana i hidrirana.

Moram na samom kraju da napomenem da sam jako zadovoljna kakav MANNA ima odnos prema potencijalnim kupcima.Nikakve rokove na postavlju kada su recenzije u pitanju,vec sve prepustaju Vama.Sigurna sam da cu sa ovako jednom kvalitetnom firmom i dalje saradjivati i nastaviti da kupujem i uzivam u isprobavanju njihovih proizvoda.


Da li volite Mannu? :)



Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

15 коментара:

  1. Pakovanja su im preslatka, ali sastav me je oduševio! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna recenzija. :) Mene zanima da li znas da li je taj sapun namenjen i kozi sa komedogenima (kakva je moja), s obzirom da ima kokosovo ulje koje je komedogeno?

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam Mannu i jedva čekam da probam i taj sapun!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман3. јун 2014. 08:46

    Obecava,narucicu ga sigurno! :) Hvala na recenziji :)

    Jelena

    ОдговориИзбриши
  5. Ja obožavam Manna proizvode. Ovaj sapun već duže vreme želim da naručim, i to ću učiniti uskoro kada smislim šta bih još mogla da uzmem.

    Inače nisam neki ljubitelj nazovi prirodnih proizvoda, ali manna je po meni bez konkurencije. I dizajn, i kvalitet, i ljudi koji predstavljaju taj brend. Sve pohvale zaista.

    Ja sam probala dva sapuna. Jedan za kosu, i jedan koji može da se koristi i za kosu i za lice (sa limunskom travom), par različitih putera, i to je bilo i vise nego dovoljno da se totalno zaljubim u ovaj brend.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Manna me je u potpunosti osvojila i nije samo klise s obzirom da sam proizvode dobila na recenziju,ja sam zaista odusevljena i to pricam svima. Nastavicu da ih koristim u buducnosti,sigurno! :)

      Избриши
  6. Jeste da su cene malo,jace,ali ja sam sa njima stvarno prezadovoljna!! Koristila sam ovaj sapun,onaj kao piling sa kafom,i neki od sargarepe!! :)) Dosta dugo i traju za te pare!! :)

    ОдговориИзбриши
  7. Dugo razmišljam da probam nešto od Manna-e, a posle ovog posta ću definitvno i probati :) Od vrućine mi izlaze bubuljičice po licu, tako da mislim da će mi baš ovaj odgovarati

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман18. јун 2014. 12:18

    Koliko kosta sapun?

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate