понедељак, 28. април 2014.

GIVENCHY VERY IRRESISTIBLE

Zdravo :)


U danasnjem mirisnom postu cu Vam predstaviti jedan od moja 3 najdraza mirisa svih vremena bez kojeg ne mogu da zamislim svoj zivot i koji obavezno moram da imam u svojoj kolekciji.U jednom od prethodnih mirisnih postova sam Vam pisala o mirisu koji najvise volim i kojeg koristim vec vise od 9 godina a rec je o Thierry Mugleru Alien parfemu.

Danas nastavljam tradiciju pisanja postova o parfemima i predstavljam neodoljivi Very Irresistible.

Sa ovim parfemom sam se susrela davne 2006. godine kada sam uplivala u kozmeticke vode.Tada sam ga otkrila i automatski zavolela.Bila je to ljubav na prvi pogled.Prvo sto me je privuklo bila je roze bocica.U sebi cuvam vec godinama posesivnu ljubav prema njemu.Prosto sam ljubomorna kada cujem da ga neka druga zena voli skoro ludacki-opsesivno kao i ja ;)



Sto se mirisnih nota tice,ovaj parfem napravljen je od 5 razlicitih vrsta ruze.Sadrzi ruzu,anis,taifsku ruzu,bozur,magnoliju i pupoljak ribizle.

Sto se same bocice tice,elegantna je,roze i neobicnog oblika. Staklena je i dolazi u mililitrazi od 30,50 i 75 ml. Very Irresistible kreiran je u dve varijante,kao parfemska i toaletna voda.Moj izbor je od samog starta pao na toaletnu vodu jer parfemska sadrzi paculi koji mu daje,po mom misljenju,preostru notu ali verujem,da za koji god da se odlucite,sigurno cete biti neodoljive :)




Sto se samog mirisa tice,kada je ovaj parfem u pitanju ne znam bas najbolje da ga definisem.Sve u svemu,specifican,jako.Oseca se ruza,ali nekako nezno,suptilno,damski i provokativno.Kada ga nanaesem,osecam se zaista posebno.

Charls Bukowski je jednom prilikom izjavio: "Nekim zenama je potreban ulov,krv,smrtna opasnost.To je instinkt,tako uspevaju da ocuvaju svoje neonske osmehe i kanibalska osecanja." Very Irresistible je upravo taj koji u meni budi i cuva takve "neonske osmehe" i strast :)

Da li i Vi volite ovaj miris i koji Vam je najdrazi?


Do citanja,



KONSTANTINA


12 коментара:

  1. Probala sam ga i jako je fin, ali ga nemam u svojoj kolekciji, nažalost.
    Moja parfemska ljubav je Armani code Luna, predivan parfem za čiji miris mogu u potpunosti reći da sam to ja.

    ОдговориИзбриши
  2. I ja ga obozavam,predivan,nezan,zenstven,bas si ga lepo opisala :)

    Marija

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi se sviđa citat Bukovskog :), odlično opisuje osećaj koji me preplavi kad stavim moj omiljeni parfem. <3

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam pomirisala ovaj parfem, ali ću nakon ovog posta morati! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan parfem. Skoro sam ga potrošila, ali ga neću u skorije vrijeme ponovo kupiti jer volim mijenjati i isprobavati razne parfeme. Trenutno mi je Manifesto na wishlisti :D

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate