субота, 16. новембар 2013.

BOURJOIS HEALTY MIX FOUNDATION

Zdravo :)


Kako nisam ljubitelj tecnih pudera i skoro ih nikada i ne koristim,odlucila sam da malo promenim svoju make up rutinu i dam im sansu. kako sam u periodu puberteta mucila muku sa masnom T zonom,tecne pudere sam tada u potpunosti izbacila iz upotrebe.Kako stalno koristim kompaktne pudere,nisam zelela da velike kolicine novca bacam na tecni puder koji cu staviti par puta u toku godine.

Od povoljnijih make up brendova na nasim trzistu,francusku kucu Bourjois jako volim i s obzirom na to da su pristupacni,odlicnog su kvaliteta.


                    slika pozajmljena sa neta,s obzirom da su se na puderu ogulila slova )

Od najdrazih tecnih pudera,izabrala sam onaj marke Bourjois,Healty Mix foundation. Rec je o tecnom puderu koji je na bazi voca,jako je lagane teksture ali sa druge strane,ima odlicnu prekrivnu moc. Prilagodjen je svim tipovima koze,daje polu-mat izgled i ima jako lep miris.Sto se matiranja tice,ne masti kozu ali daje neku prirodnu blistavost,tako da se ne preporucuje bas za izrazito masnu kozu.

Sadrzi:

- kajsiju koja kozi daje sjaj
- dinju koja daje kozi potpunu hidrataciju
- jabuku koja deluje kao antioksidant
- djumbir koji vraca kozi energiju



I evo kako izgleda na mom licu:



Puder dolazi u 6 nijansi,od kojih je 52 najsvetlija,dok je 57 najtamnija. Moja nijansa je 54 i ona je potpuno prirodna i cini mi se da se stapa sa svakom bojom koze. Jedina mana ovog pudera je sto nema zastitni faktor.Dolazi u staklenoj bocici sa pumpicom i ima 30 ml proizvoda,kao i kod svih tecnih pudera.


Da li koristite ovaj puder i kakvi su Vam utisci?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

16 коментара:

  1. Ni ja ne koristim pudere,samo toniranu kremu i preko puder u kamenj,mada ovaj deluje zanimljivo,mozda ga i probam :) Sonja

    ОдговориИзбриши
  2. Takodje ne volim pudere, ali vec dugo razmisljam o kupovini ovog :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas ti je lep ten :)

    Marija

    ОдговориИзбриши
  4. Imam ovaj puder i obozavam ga :) Volim taj glowy look koji pruza licu i jako je slican mom najdrazem Chanel Mat Lumiere puderu <3

    ОдговориИзбриши
  5. Jedan od najboljih tečnih pudera trenutno na trzistu,ja ga prosto obozavam!!

    ОдговориИзбриши
  6. Ja obožavam teksturu ovog pudera. Probala sam samo tester, ali ću ga definitivno kupiti čim potrošim ovaj kojeg imam.

    ОдговориИзбриши
  7. Imam i definitivno je odlican puder! Savršena tekstura ;:)

    ОдговориИзбриши
  8. imam ga u staroj verziji i apsolutno ga obozavam! na tebi izgleda zaista odlicno :)

    ОдговориИзбриши
  9. Imam ga u staroj verziji,obozavala sam ga,od kada se pojavio ga nisam menjala i onda mi je koza lica postala masnije pa mi vise nije odgovarao,pa ga nisam jos ni potrosila a ovu noviju varijantu nisam probala ali verujem da su iste formule :) Zaista dobar puder! ali nije za masnu kozu :)

    ОдговориИзбриши
  10. Probala sam nekoliko Bourjois pudera i bila sam zadovoljna, a tek kako lijepo mirišu :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate