уторак, 12. новембар 2013.

OMILJENI PROIZVODI OVE JESENI

Zdravo :)


Kako smo vec duboko zagazili u jesen,ali sa skoro pa letnjim temperaturama,resila sam da napisem post o jesenjim favoritima,o nekim novim proizvodima koje koristim vec par meseci kao i o proizvodima kojima sam vec dugi niz godina verna.



Kako nisam neko ko cesto menja proizvode i eksperimentise,prethodnih meseci sam se upustila u mala eksperimentisanja,kako sa preparativom tako i sa sminkom.




Sto se tice nege kose,tu dosta eksperimentisem. Najvise menjam balzame za kosu kao i proizvode za stiliizovanje i ulja za negu. Predstavicu Vam 2 noviteta o kojima do sada nisam pisala,a koje koristim vec duzi vremenski period bez prekida.

Selective Curly Lock spray - je sprej za ucvrscivanje lokni,za hidrataciju kose,cini je mekon i neznom na dodir,daje joj sjaj i volumen. Takodje,sa ovim sprejem,lokne su postojanije. Moze se koristiti i na suvu i na vlaznu kosu,s tim sto je kada se nanese na polu prosusenu,efekat mnogo bolji. Kupila sam ga u Podgorici i kosta 6 eura.

O Pantene Aqua Light-u sam pisala ovde i posle toliko vremena i dalje stojim pri tome da je jedan od najboljih pomocnih proizvoda za negu kose. Pored toga sto daje sjaj,omeksava kosu i neguje je,ima i predivan miris.

Takodje,Macadamia ulje je sveti gral, proizvod bez kog ne mogu da zamislim pranje kose.Nakon koriscenja makadamije,kosa je mekana,svilenkasta i laka za rascesljavanje. Prilagodjeno je svim tipovima kose i ne masti je. Vise o ovom fantasticnom proizvodu,mozete procitati ovde.

Balea Oil Repair je preparat za oporavak kose na bazi arganovog i suncokretovog ulja. Neguje suvu i krtu kosu,odlican je za ostecene i rascvetale krajeve. Nakon upotrebe,kosa je mekana,sjajna,nezna,lagana za oblikovanje i mirisljava. Moze se koristiti pre pranja kose,tako sto se nanese na suvu kosu da stoji sat vremena. Takodje,moze se nanositi i na mokru kosu i tada su rezultati najbolji. Ima jako lep miris na vanilu.Proizvod je 100 % veganski. Moze se kupiti u DM-u i kosta oko 500 dinara.

Dva moja najdraza mirisa u poslednjih nekoliko meseci. Gucci Premiere i Thierry Mugler Alien Essence Absolue. Oba mirisa su predivna na svoj nacin,ali potpuno razlicita. Gucci je glamurozan,zenstven,nezan,na bazi narandze,bergamota i mosusa,dok je Alien Absolue zenstven,pomalo misteriozan i mracan,slatkast,mazan,puderast,vanilast,sladak i zagusljiv. Tamjan u kombinaciji sa jasminom i vanilom mu daje neku posebnu lepotu.



Dalia Univerzalna krema je krema za intenzivnu negu kako koze lica i vrata,tako i za negu ruku kao i za skidanje sminke.Ima visestruke namene. Dobra je za negu lica,vrta i dekoltea,za negu usana,skidanje sminke,za zastitu od spoljasnjih uticaja,hladnoce,za negu decije koze. Sadrzi visok procenat glicerina,kao i ricinusovo ulje i vitamin C. Ima 2 mililitraze i cena je veoma pristojna.

Chanel La Nuit - "Ovde lepota pocinje" - slogan je kuce Chanel. Ovde je rec o tri proizvoda iz ove linije. La Jour,La nuit i Le Weekend. Ja imam sva tri,ali me je La Nuit od sva 3 najvise odusevio.Obnavlja,smiruje i podstice regeneraciju.Tekstura je jako lagana,sadrzi ekstrakt tamjana iz Indije koji umiruje i neguje kao i hijaluronsku kiselinu koja pruza kozi intenzivnu hidrataciju.Ujutru koza je mekana,glatka,popunjena i nekako jedra.La Nuit se koristi svako vece,5 veceri za redom,u kombinaciji sa dnevnom i vikend negom. 

Multiactiv maske za lice - Ove dve maske koristim vec duzi vremenski period i odusevljena sam.U pitanju su maske za jednokratnu upotrebu. Prva maska je Spa Relax i u pitanju je 2 u 1 proizvod,tacnije maska i piling.Sadrzi ekstrakt manga,zelenog caja i piling zrnca masline.Vraca kozi energiju i stimulise sintezu kolagena. Nakon upotrebe lice je mekano,cisto i pore su znatno smanjene i popunjene.
Druga je Anti stress maska na bazi maline,zen sena i hijaluronske kiseline. Ova maska je za dubinsku hidrataciju,vraca tonus i elasticnost,brise tragove umora.Maske se koriste jednom nedeljno,10 minuta,nakon toga umiti lice vodom.




Sto se make up-a tice,ova Collistarova me je na prvi pogled odusevila. Odlicna paleta boja,senke su jako pigmentovane i odlicne za kombinovanje. To je ovogodisnja prolecna kolekcija koje u radnjama vise nema,a ova paleta je bila snizena 50 % i kostala je 1500 dinara.

Sto se sjajeva za usne tice,u poslednje vreme sam verna brendu NYX. Jako ih volim a sto je najbitnije cene su izuzetno pristupacne. Sjajeve koje koristim vec duzi vremenski period su ovi Mega shine sjajevi koji su odlicnog kvaliteta,gusti su i kremasti i sto je bitno,postojani. Ova dva sjaja su mat,bez ikakvih sljokica. Kostaju oko 500 dinara i mogu se kupiti u Kiwi-ju u Despota Stefana.

Sto se lakova za nokte tice,u jesen su mi bordo lakovi najomiljeniji.Imam par najdrazih koje koristim tokom citave jeseni i zime i retko kada menjam brendove. Koristim uglavnom Collistar lakove,ali s vremena na vreme kolekciju dopunim sa nekim novim,kao sto je npr ovaj Catrice lak koji sam kupila u Podgorici. Relativno skoro sam pronasla ovaj divni lak od Max Faktora i tada je postao jedan od najomiljenijih.

Ruzeve za usne ne menjam cesto i uglavnom se drzim nude i roze nijansi. U jesen volim da nosim ruzeve boje visnje jer mi crveni ruzevi nikako ne stoje i jednostavno nisam tip za to.

Prvi ruz na slici je brenda Bellaoggi koji sam kupila u Podgorici. Rec je o italijanskom,jako povoljnom brendu koji ima siroku paletu ruzeva,sjajeva,rumenila,senki.... Ruzevi su jako kremasti i postojani.

Jako sam patila sto Catrice brenda nema kod nas u Srbiji. Citajuci postove drugih blogerki,zelela sam da isprobam par stvarcica i prilikom jedne posete Podgorici,naletela sam na njihov stand. Izabrala sam ovaj predivan nude ruz i to je najlepsa nude boja koju sam ikada imala. Za moj ten je mrvicu presvetao pa ga ja ponekada kombinujem sa drugim reuzem ili sjajem za usne. Jako je kremast,postojan i hidratantan.

Opet jedan ruz Bellaoggi brenda o kojem sam vec pisala u ovom postu.


I jedna poslastica za kraj :) Jedan jesenji novitet koji ne spada u kozmetiku. Rec je o predivnim ruzno radjenim mindjusam. Mindjuse su inace moja strast i jako ih volim :)





Da li Vam se dopadaju moji jesenji favoriti?


Da li ste svesni da se blizi Nova godina? :)






Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

17 коментара:

  1. jako lepi favoriti! moracu da probam to balea ulje, svi ga hvalite :)
    a karmini su perfektni!

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Cara Nikolaja,dijagonalno od DM-a,ka Slaviji,neugledna radnjica ali covek je pravi umetnik i nije skup :) Sve sto zamislis mozes da sprovede u delo.

      Избриши
    2. Odlicno, hvala, zato sto sam vidjala na FB ovakve mindjuse svih boja, ali preskupe

      Избриши
    3. Odavno nisam svracala na blog i svasta lepog sam sada iscitala, hvala ti na odlicnim recenzijama :) Mindjuse su p-r-e-d-i-v-n-e !!! :) Interesuje me da li su teske? Da li bi mogla nekako preciznije da mi objasnis kako da dodjem do radnjice, da li znas koji je broj ulice?
      Hvala punoo!
      pozdrav
      Tamara

      Избриши
    4. Nisu teske,barem nisu meni. Ne znam koji je broj ulice ali neces promasiti. Dijagonalno od DM-a,mala neugledna radnjica,u izlogu stoje mindjuse i nesto malo kamencica :) Nadam se d asma pomogla :)

      Избриши
  3. Prelijepi su ti favoriti, jako su lijepe boje ruzeva,sjajeva i lakova i sama takve volim. Vidi se da imas jako lijepu i njegovanu plavu kosu i to se vidi i po sredstvima koje koristis. Volim Aqualight sprej, jedan mi je od boljih za moj tip kose, a planiram probati i to Balea ulje. Mindjuse takodje divne i svecane, posebno mi se svidja taj kamen u sredini jer se prelijeva slicno kao opal.

    ОдговориИзбриши
  4. Omiljeni .. favoriti :/
    ili-ili ne moze to zajedno nikako ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Dobra lista favorita. Posebno su mi se dopale minđuše. Baš su lepe.

    ОдговориИзбриши
  6. Svidja mi se sve,narocito proizvodi za kosu :)

    Jelena

    ОдговориИзбриши
  7. Krasni favoriti! Baleino ulje je i meni odlicno <3

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман3. март 2014. 11:22

    zdravo Ana...htela sam da te pitam za Chanel kreme...videla sam da dnevna krema ne sadzi uv faktor! Osim puderom, da li postoji jos neki nacin da se nadoknadi uv faktor? Zbog prirode posla,izbegavam da koristim puder,vise sam za BB kremu...
    hvala na odgovoru, MAGGIE :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo :) Nemaju faktor ali oni imaju specijalne preparate sa visokim faktorom koji se nanosi preko same kreme,a mozes da se odlucis i za neki drugi brend :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate