понедељак, 18. новембар 2013.

MOJIH TOP 5 RUMENILA

Zdravo :)


Danasnji post Vam donosi pricu o mojim najdrazim rumenilima. Kako sam vec dugo imala u planu jedan ovakav post, drago mi je sto sam ga napokon privela kraju.Rumenila su jedan od mojih najdrazis kozmetickih proizvoda i ne mogu da kazem da ih gomilam,ali nekada stvarno umem da preteram sa kupovinom.Jedino nisam ljubitelj kremastih rumenila i njih nikada ne kupujem.



Kada su rumenila u pitanju,padam na ambalazu i jako mi je bitna. Daleko od toga da mi i sam kvalitet proizvoda nije bitan,bitan je jako,ali ambalaza je ono sta prvo primetim. Volim pigmentovana rumenila,koja su dugotrajna i postojana,volim kada imaju malo sjaja,mada sam u poslednje vreme postala pravi ljubitelj mat rumenila,ne volim rumenila koja se krune i koja oksidiraju i menjaju boju.

Kada su nijase u pitanju,kajsijasta su mi najdraza. Ne volim roze rumenila,osim ona koja u sebi imaju mrvicu narandzastog. Ne volim mnogo tamna rumenila,zagasita,da izgledaju mrtvo i tmurno na licu. Volim boje koje daju mom licu blistavost i svezinu,kao da sam spavala 8 sati :)





Collistar Light Creator je vise highlighter nego rumenilo,ali zbog roze i smedjkastih tonova,moze da se koristi i kao rumenilo,kako ga ja i koristim. Ima puno shimmera u sebi,postojan je,ne menja boju i ne oksidira a dobra stvar je sto moze da se koristi i za oci i za usne. On se vise ne proizvodi,posto je bio limited edition,kupljen je u Jasminu i akcijska cena mu je bila oko 2000 dinara.



Pupa Like a Doll blush je jedno od najlepsih kajsijastih rumenila koje sam ikada imala. Nikada nisam mislila da mat rumenilo moze da bude tako lepo na licu. U poslednjih nekoliko meseci,ovo rumenilo koristim svakodnevno i obozavam ga. Potpuno je mat,izuzetno postojano,pakovanje i sam naziv rumenila je divno,dugotrajno je,sporo se trosi,licu daje svezinu i blistavost,sa njim izgledam kao da sam najodmornija na svetu. Kosta oko 2800 dinara i moze se kupiti u Jasmin parfimerijama.



NYX Mauve - NYX rumenila su postala jedna od mojih najdrazih kako su se pojavila na nasem trzistu. Izuzetno postojana i pigmentovana,imaju lepu svilenkastu teksturu i siroku paletu boja. Pakovanje je jako prakticno i svedeno. Mauve je potpuno mat,boja se prelama izmedju kajsije i roze i ide uz sve make up kombinacije. Kosta oko 500 dinara i moze se kupiti u Alexandu i Kiwi sun-u.



Artdeco Dita rumenilo u nijasi 09 deluje poprilicno svetlo ali je na licu potpuno druga prica.Njega stavljam kada zelim licu da dam malo bolje,a da ne budem previse upadljiva.Boja je izmedju blede kajsije i blede roze,jako nezno i zdravo izgleda na licu i potpuno je mat. Uz bledji ten ide jako lepo. Ovo rumenilo se vise ne radi,kupljeno je u Jasminu na popustu i kostalo je oko 500 dinara.



Chanel Joues Contraste u nijansi 82 Reflex je jos jedno od meni najdrazih rumenila.U pitanju je divna boja kajsije sa dosta zlatnog shimmera koji je, u sustini,diskretan. Odlicno je i kao dnevno i kao vecernje rumenilo.Moze da ide uz sve,pa cak i uz crveni karmin.Jako je postojano,pigmentovano,ne oksidira,jako lepo i toplo izgleda na licu. Daje blistav i svez izgled.Pakovanje cista klasika.Cena mu je malo veca,oko 4000 dinara ali vredi. Moze se kupiti u Jasminu,kao i u drugim parfimerijama.


Da li Vam se dopada moj izbor i koja je vase najdraze rumenilo?


Do sledeceg posta,


KONSTANTINA

19 коментара:

  1. ¨Ti i ja em imamo isti ukus za rumenila em nam je najdraži dekorativni predmet, tj. jedan od :)
    Chanel Reflex dugo već želim da uzmem a ovo Pupa rumenilo me je jako zainteresovalo, tako da ću ga šmeknuti koliko već danas!

    ОдговориИзбриши
  2. Divna rumenila iako imamo različit ukus :D meni pak roza rumenila najbolje stoja dok se s narančastim i breskvastim ne pronalazim :(

    ОдговориИзбриши
  3. Predivni su, od svih imam samo nyx ali peach nijansu, od ovih tvojih...pa svi mi se svidjaju :) Odabrala si sto bih i ja :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imam mauve i ne bih rekla da je kajsija, ne meni je skroz roze, zagasita roze, ali dobro verovatno zavisi od podtona koze :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nyx i Arteco mi izgledaju najlepše :) Nemam ni jednu nijansu poput ovih koje si navela. Više volim bronzere, ali ove tvoje su predivne.

    ОдговориИзбриши
  6. Uf, prelepa rumenila. Ja jako dugo želim da kupim Chanel-ovo. Ne odlučujem se na taj korak jer ne umem da "pogodim" nijansu. Moram da pronađem šminkera i zatražim savet o izboru. Rumenilo traje dugo, tako da je kvalitetnije uvek dobra investicija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se,kvaliteno rumenilo je jako dobra investicija,. Mozda nekada naletis na Chanel devojku pa ti ona pomogne pri izboru :)

      Избриши
  7. Predivna su, meni je posebno za oko zapela Pupa i Chanel - divne nijanse :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ne znam za koje bi se pre odlucila... odlican odabir... :)

    ОдговориИзбриши
  9. Divna su, iako meni puno bolje stoje roza rumenila, a kajsijasta i breskvasta nosim samo ljeti.
    Svidja mi se to Collistar, divan shimmer ima, i Nyx jer je roza :-)

    ОдговориИзбриши
  10. svih 5 rumenila je predivno! ode nyx mauve na spisak za kupovinu :)

    ОдговориИзбриши
  11. Divno je Pupino rumenilo, koliko vidim u komentarima, nijansa je 202, ne znam kako bi izgledalo na mom svetlom tenu, ali mi se bas dopada. :) A Collistar ne mogu da prezalim sto sam propustila :(

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate