субота, 2. новембар 2013.

GLOSSISSIMO BY DEBORAH

Zdravo :)


Nedavno sam na policama nasih parfimerija naletela na nove sjajeve brenda Deborah. Rec je o Glossissimo sjajevima za usne. Kako sam uvek vise bila ljubitelj ruzeva,resila sam da ih isprobam a presudila je cinjenica da su na snizenju i da kostaju malo vise od 500 dinara,sto je izuzetno povoljno.

Sama tekstura ovih sjajeva me je prijatno iznenadila. Nisu retki i nepostojani,vec sasvim surotno,imaju predivnu teksturu,odlicnu gustinu i visoki sjaj. Hidratantni su,dugotrajni i nisu lepljivi,sto je presudno kod izbora sjaja za usne. Na nasem trzistu postoji 8 prelepih nijansi.








Na samoj ambalazi nije navedeno koliko ima mililitara,ali je navedeno da bi trebalo da se potrosi u roku od 24 meseca. Postojanost sjaja je dosta slaba,te ne verujem da moze da traje na usnama duze od 2,3 sata. Na ruci deluje poprilicno gusto,ali je na usnama situacija potpuno drugacija i deluju retko.

Sto se nijansi tice,imam broj 5 i 6.




Nijansa broj 5  je lepa barbi roze boja,dosta svetla i poprilicno neutralna.Ima sitne zlatne sljokice u sebi. Kao sto sam rekla,deluju poprilicno gusto ali su na usnama retki. Imaju jako lep miris na bombone i zvake. Na slikama tacno mozete da vidite kako se proizvod uvukao u sitne porice na usnama.



Nijansa broj 6 je prelepa pink nijansa sa vrlo malo zlatnog shimmera. Kod ove nijanse tekstura je malo gusca,sto me je poprilicno iznenadilo. Ne uvlaci se u sitne porice i postojaniji je nego prethodni. 




Kako Vam se cini,da li ste ih probali i kakvi su Vam utisci?


KONSTANTINA

7 коментара:

  1. 06 izgleda jako lijepo :) Nisam probala, više volim ruževe ali ko zna, možda uskoro krenem sa kolekcionisanjem sjajeva :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nekad sam vrlo često koristila sjajeve ove kuće, ali priznajem nisam skoro ništa njihovo kupila. Čini se da nisu loši.

    ОдговориИзбриши
  3. Inače nisam ljubitelj sjajeva, ali ovi su me pozitivno iznenadili, piogotovo jer se ne lijepe! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Drugi mi je mnogo lepsi. Ja imam problem sa uvlacenjem u pore.. Tako da mi masa ruzeva skuplja prasinu.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate