четвртак, 19. септембар 2013.

AMIKA OIL TREATMENT

Zdravo :)


Posle duzeg vremena i letnjeg odmora koji sam provela na razlicitim destinacijama sa dragim ljudima,ponovo sam sa Vama :) Uzelela sam se bloga i pisanja i sada cu biti mnogo aktivnija :)


Danas cu Vam predstaviti jos jedan u nizu omiljenih proizvoda za kosu koji sam relativno skoro otkrila i koji me je u kratkom vremenskom periodu odusevio,tacnije vec nakon treceg koriscenja. Rec je o brendu AMIKA. Ovaj brend je od skoro na nasem trzistu i moze se pronaci u Alexandar cosmetics.


AMIKA je linija za negu kose koja dobija snagu iz svojstava super vocke poreklom iz Sibira,koja opstaje u najsurovijim prirodnim uslovima na Zemlji.Bogata je Omega 3,6 i 9 masnim kiselinama i retkom Omega 7koje stite kosu i odrzavaju nivo kolagena.Bogata je vitaminima A,E,F. Sadrzi 15 puta vise Vitamina C od narandze,sto je cini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na celom svetu.


Danas je rec o AMIKA Oil Treatment ulju za negu ostecene kose i krajeva. Ovo ulje bogato je oleinskim,linoleinskim i zasicenim kiselinama koje obnavljaju kosu. Dubinski hrani i hidrira kosu,a pritom je ne masti i ne cini teskom. Takodje,pruza prirodnu UV zastitu od sunca. Nakon duzeg koriscenja,kosa je sjajna,mekana,hidrirana i zdrava,bez ispucalih krajeva.




Iako vec duzi vremenski period koristim Macadamia ulje,iz ciste znatizelje sam isprobala ovo ulje i moram reci da sam odusevljena. Slicnog je sastava kao i Macadamia,s tim sto ima neuporedivo lepsi miris i mojoj kosi vise prija. Ne otezava moju kosu,cini je mekanomi izuzetno sjajnom. Odlican je i za oblikovanje kose jer sam primetila da mi lokne stoje neuporedivno duze nego sa bilo kojim drugim preparatom.

Nanosi se tako sto moze i na suvu i na mokru kosu a cak se moze koristiti i neposredno pre feniranja. Ja ga stavljam na prosusenu kosu i efekat je sjajan.


Moze se kupiti u Alexandru u Beogradu u KIWI Sun-u u Bulevaru Despota Stefana kao i u Novom Sadu. Za vise informacija,pogledajte njihov sajt.

Najmanja bocica ima 10 ml i kosta 360 dinara.


Da li koristite nesto od AMIKA proizvoda?

KONSTANTINA




10 коментара:

  1. Na koje si vise zadovoljna Macadamia ili Amika ulje? :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Zvuci obecavajuce :)

    Andjelija

    ОдговориИзбриши
  3. I mene vuce da probam nesto od amika proizvoda od kada sam ih videla na alexandar cosmetics sajtu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Probala sam Leave In Cream i ok mi je, mada moram da priznam da mi je Macadamijin drazi. Miris mi se dopada, ali opet, moram da priznam da mi je drazi miris Macadamia preparata (jako me podseca na TM Angel koji mnogo volim).

    Ali ne odustajem ni od Amika preparata, probacu jos nesto sigurno ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Zvuči dobro, ali voljela bih da si stavila detaljan sastav, ako postoji? :) Jer nažalost, makadamija je zapravo krcata silikonima a udio pravog ulja makadamije je vrlo mal :/

    ОдговориИзбриши
  6. Slican je sastav kao i Macadamia, ima dosta silikona, doduse ako se umereno koristi nije lose, dobro je na krajeve staviti malo silikona ili ovih "ulja " (pod navodnicima je jer nisu cista ulja ali silikon im daje taj vau efekat, cista ulja ga ne bi imala) Ne treba bezati od silikona, oni stite kosu, ali ne treba ni da preterujemo, to je moje misljenje :) Takodje uz sampone bez silikona svi ti silikoni iz ulja itd ce se oprati iz kose :) Ja sam probala njihovu masku, nisam odusevljena nazalost, nije mi nista specijalno, onako...Mozda probam ovo ulje :)

    ОдговориИзбриши
  7. bas sam ga gledala i razmisljala da li da nabavim ovu malu bocicu za probu i odluka je pala, nabavljam ga sledeci put kad se dokopam aleksandra :)

    ОдговориИзбриши
  8. Dvoumila sam se izmedju ovog i Macadamia, pa je ipak ova druga presudila...Pruzicu mu sansu sledeci put :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate