среда, 10. јул 2013.

MACADAMIA NATURAL OIL

Zdravo :)


Ovih dana,jedan za drugim samo se redjaju postovi o tome kako ja negujem svoju kosu. Kako sam u ranijim postovima pisala,dosta vodim racuna o svojoj kosi,volim da se igram sa njom,sto se nege tice i isto tako,volim da isprobavam kvalitetne preparate. Danas cu Vam pricati o jednom proizvodu a i brendu koji sam otkrila pre skoro 5 godina. Rec je o MACADAMIA NATURAL OIL brendu na bazi ulja makadamije. Ulje makadamije dobije se iz makadamija oraha koji je bogat esencijalnim masnim kiselinama koje imaju neverovatno delovanje na zdravlje kose. Pored ulja makadamije,sadrzi jos i arganovo ulje i zajedno daju neverovatne rezultate.



Ovaj brend otkrila sam pre vise od 5 godina,tada sam koristila masku i za mene dragoceno ulje za kosu o kojem cu vam danas pisati. U moru drugih preparata koji su se pojavljivali na trzistu,Macadamia ulje je nekako iz nekog razloga palo u drugi plan i odjednom sam prestala da ga koristim. Relativno skoro sam opet pocela da ga koristim i priznajem da mi je jako krivo sto sam ikada prestajala,jer je pravo malo tecno zlato u bocici namenjeno ostecenim krajevima.

Ovo ulje prilagodjeno je svim tipovima kose,hrani kosu,cini je mekom,svilenkastom i lakom za rascesljavanje. Ne masti kosu,jer se ulje odmah apsorbujuje. Predstavlja prirodnu UV zastitu i produzava vek trajanja boje. Moze da se nanosi na suvu ili na mokru kosu,s tim sto je efikasnije nanositi ga na mokru. Nanosi se na krajeve kose,ali ga ja,s vremena na vreme nanosim duz cele kose,izbegavajuci koren. U poslednje vreme kosa mi je,nakon nanosenja ulja lagana,nezna,mekana,svilenkasta i sjajna. Lako se oblikuju lokne i sto je bitno,ulje ne daje osecaj tezine kosi. Moze se kupiti u Beogradu u Bulevaru Despota Stefana - "Solarijum " - Kivi ili na Novom Beogradu u Beo Cosmetics-u u ulici Klare Cetkin a takodje ih ima i u Novom Sadu :)

Ovako izgleda moja kosa nakon nanosenja macadamia ulja :)




Da li koristite Macadamiu? :)


KONSTANTINA

25 коментара:

  1. Kakva lepotica i kakva kosica :)
    Obozavam Macadamiu <3

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post :)
    sad si me definitivno navukla da kupim sebi :D

    ОдговориИзбриши
  3. macadamia je savrsena za kosu! ja imam ovo pakovanje od 125ml i obozavam ga! na stranu to da bih i sve ostalo volela da probam. uz njihovu cetku koja je fenomenalna dobila sam i kesicu pakovanja za kosu koje je takodje odlicno, kosa je posle njega preporodjena :)
    tvoja kosa je predivna i sjajna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tu zelenu cetku lovim vec duze vreme i nikako da je kupim :)

      Hvala na komplimentu :)

      Избриши
  4. I ja sam počeča poslednjih par meseci da koristim njihove proizvode i pridružujem se rečima hvale :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман10. јул 2013. 12:15

    Koristim makadamiju dugo i volim je :)

    A tvoja kosa je divna :)

    ОдговориИзбриши
  6. I ja obozavam njihove proizvode. Ulje je definitivno must have proizvod koji bi svaka zena trebala da ima. Pakovanje me je raspametilo koliko je dobro. Kosa je predivna posle njega i mirisna. Na kraju sam dosla do zakljucka da mene Macadamia treba da uzme za PR-a koliko im reklamiram proizvode. :D

    ОдговориИзбриши
  7. Одговори
    1. Ispravila sam u postu,sve pise. Beograd - Beo cosmetics na Novom Beogradu kao i Bulevar despota Stefana u Kiviju :)

      Избриши
  8. Draga nominovala sam te procitaj ovaj post http://pirlitanje.blogspot.com/2013/07/sisterhood-of-world-bloggers-award.html

    ОдговориИзбриши
  9. Mislim da sam jedina koja nije probala ovo ulje :D

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман12. јул 2013. 10:54

    Divna kosa,divna :)

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман12. јул 2013. 14:14

    Tvoja kosa je divna :) I ja obozavam njihove proizvode, vecina mi odgovara, neki me nisu posebno odusevili (sampon), ali ulje je fenomenalno!

    ОдговориИзбриши
  12. lepa i negovana zena i prelepa nijansa kose...ja vec duze vreme koristim ovo ulje..i pakovanje mi je takodje super..i sve tako lepo mirise :))))

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate