недеља, 12. мај 2013.

COLLISTAR MAKE UP MUST HAVE

Danas cu Vam opet pricati o jednom od svojih omiljenih brendova - Collistaru.  Jako volim Collistar dekorativu pa cu vam u narednom postu predstaviti sta bi obavezno trebalo da imate u svom neseseru od njihove sminke.

Prvi proizvod je svakako - maskara! I to jedna od njihovih najprodavanijih maskara a to je  3D SUPERMASCARA.   Rec je o maskari koja daje trodimenzionalni efekat, daje volumen,produzava i uvija trepavice,pritom ih jako lepo rascesljava i sto je jako bitno,ne slepljuje ih. Maskara ima 8 ml,ne susi se brzo i jako dugo traje. Postoji i vodootporna verzija maskare koja ima deblju cetkicu,poput Diorshow maskare.  U Jasmin parfimerijama kosta 2450,00.


Sledeci proizvod koji cu vam predstaviti a koji jako voli su GLOSS DESIGN sjajevi za usne. Imaju jako veliku paletu boja,gusti su,nisu lepljivi,neki imaju dosta sjaja i sljokica,pojedini su mat. Imaju 7 ml i kostaju oko 2000,00.


Sledeca stvar su moja 3 omiljena rumenila. Prvo je MAXI BLUSHER rumenilo broj 19 u nijansi Coral. U pitanju je prelepa boja kajsije sa jako malo zlatkastog shimmera,jako lepo osvezi lice i daje mu blistavost. Rumenilo jako dugo traje,ima jako lepo pakovanje i posebno odvojenu cetkicu. Kosta oko 3500,00.


Sledeca stvar je jedna vrsta bronzera a moze se reci i highlightera. Rec je o BRONZING POWDER BLUSHER bronzerima koji u sebi imaju jako puno sjaja i sljokica i pritom daju fenomenalnu blistavost,preplanulost i svezinu licu. Prvi je bronzer 09 koji je visebojan i kao takav jako je lep za kombinovanje,nije taman jer sadrzi sve nijanse u sebi,od bele do najtamnije braon. Lepo se blenda i daje jako lepu boju na licu. Kosta oko 3500,00 i uz njega se ne dobija cetkica.


Sledeci je HIGHLIGHTING ALL OVER 02 koji daje jako lep sjaj licu,ovde se ne radi o bronzeru nego o klasicnom highlighteru koji se koristi kao rumenilo. Visebojni je kao i prethodni,sadrzi sve nijanse od bele,zlatne pa do roze i kada se promesaju dobije se jako lepa boja koja izgleda jako lepo na licu.


Nesto sto se pojavilo u prolecnom look-u jeste |collstar paleta od 3 senke koje su jako pigmentovane. Jedna paleta sadrzi ciklama,ljubicastu i crnu senku,a drugo tamno narandzasto - ciglastu nijansu,braon i zlatnu. Jako su lepe boje i odlicne su za kombinovanje. Dolaze u preslatkom roze i narandzastom pakovanju. Cena ima je oko 3000,00. ( ispod je swatch paleta slikane bez i sa bazom za senku koja dolazi u setu ).


Poslednja stvar od Collistara koju ja volim a koju cu Vam predstaviti je nova linija ruzeva GOLD .
Rec je o ruzevima koji su izasli u poslednjoj aktuelnoj prolecnoj kolekciji i sadrzi 6 boja. Jako su lagani,tekstura je izmedju ruza i sjaja i jako su hidratantni. Nemaju sljokice i kostaju malo vise od 2000,00.


I nesto novo sto je stiglo su novi lakovi u manjem pakovanju i dostupni su u 24 prelepe nijanse. Imaju 6 ml i tekstura im je u vidu gela,jako su postojani i daju visoki sjaj noktima.


Nova kolekcija GOLD je u cast Collistarovog 30-og rodjendana!



Jel koristite nesto od Colllistar dekorative?


KONSTANTINA

14 коментара:

  1. nemam nista njihovo ali bih definitivno svasta volela da isprobam :)

    ОдговориИзбриши
  2. Uh odlican mi je Collistar, dosta sam njihovih stvarcica isprobala tokom godina a samo mi se nije dopala kombinacija nijansi u ovoj njihovoj najnovijoj/ posljednjoj paletici sjena za oci. Smedjkaste su mi dobre ali ovo pink mi je grozno, eto, rijetka fula po mom ukusu od njih. Sve ostalo potpisujem! :))

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман12. мај 2013. 09:14

    Super.Svidja mi se kada vidim i cene na blogu.Ukoliko zelim neke stvari da kupim znam koliko mi para otprilike treba.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман12. мај 2013. 09:35

    Ove paletice mi se bas svidjaju,bice moje :))))

    ОдговориИзбриши
  5. Odlična dekorativa, ruževi i sjajevi su savršeni kao i rumenila i senke. Ovo tvoje mi je divno, baš će sutra da bacim pogled :)
    Maskare mi jedino ne dogovaraju ali dobro, ništa strašno kada je sve ostalo za 5 :)

    ОдговориИзбриши
  6. hej, mene baš zanima ova paletica senki :)
    jel uz njih ide i prajmer ili je on posebno?
    sve u svemu, zanima me kako ti se on pokazao
    i kakvi su utisci :)
    hvala!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ide prajmer da da. Kao sto rekoh gore,odlicno su pigmentovane i super za kombinovanje. :)

      Избриши
  7. Анониман14. мај 2013. 06:16

    Obozavam collistar, rumenila sam placala u Palma Novi 23e, odlicna su, olovke za oci isto, bronzeri su im super. Malo sam se razocarala u ruzeve GOLD, tj. imam samo nijansu 1, ali ne ostavlja skoro nikakvu boju. :(
    Svaka cast za blog :)

    PS I lakovi su super :)

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман16. мај 2013. 17:28

    Da li mozda znas kakvi su Colistar tecni puderi, vrede li?

    ОдговориИзбриши
  9. Hello good morning!!!
    My name is Adriana.
    I Live in Brazil and I can't by Collistar here, even online shop.
    I love this blus highlight 02.
    Could you give a tip , how can i by it.
    Thanks a lot fot for attention.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate