недеља, 5. мај 2013.

BEST 12 FRAGRANCES FOR SUMMER 2013.

Zdravo!


Pretrazivajuci internet zanimalo me je kakvi ce mirisi biti aktuelni ovog leta. Iako ne marim mnogo za trendove,s obzirom da imam 3 parfema koje obozavam,koje uvek moram da imam i koje koristim tokom citave godine,naletela sam na mnogo zanimljivih primeraka.


Prvi na redu,a ujedno i onaj koji se meni jako dopao i koji cu sigurno kupiti je - ROBERTO CAVALI  ACQUA. Sto se mirisnih nota tice,sadrzi djurdjevak,jasmin,limun,mosus i vodene note. Slican je klasicnom Cavalliju ali je sveziji i pravi prolecni. Ako niste,probajte ga obavezno.




Sledeca lepotica koju Vam predstavljam je GUERLAIN  LA PETITE ROBE NOIR EDT . Iako je parfemska voda ona kojom sam odusevljena,i ovaj miris nije los,pritom sto je meni toaletna voda malo preblaga i na mojoj kozi ne bas postojana. Sto se mirisnih nota tice,ne razlikuje se bas puno od parfema,sadrzi jasmin,ruzu,visnju,cvet narandze,jabuku,paculi i mosus.




Sledeci na spisku je miris koji me podseca na tople kolace sa visnjama i vanilin secerom. Rec je o ESCADA CHERRY IN THE AIR parfemu. Topao i nezan miris,podseca na kolace i kremaste kupke sa mirisom visnje. Sto se nota tice,sadrzi kiselu visnju,malinu,sandalovinu i marchmallow.




Naredni kolacic je upravo to,pravi pravcati kolacic ili sladoled od karamele,rec je o PRADA CANDY EDT mirisu. Iako se meni ne dopada i nije moj miris,ko voli kolacaste parfeme,preporucujem :) Pored prepoznatljive karamele,sadrzi jos i mosus,benzoin i citruse.



Na redu je nova lepotica DOLCE GABBANE THE ONE DESIRE. Iako je s jedne strane jako slican klasicnom The one mirisu,s druge strane je potpuno razlicit. Po meni se mesaju slatke i kisele note i iskreno,ne dopada mi se. Od nota sadrzi bergamot,mandarinu,lici,djurdjevak,vanilu i sandalovinu.




Sledeci miris koji vam predstavlja nema kod nas,ali cu ga predstaviti kao aktuelan miris za ovo leto. Rec je o BOTEGA VENETA EAU LEGERE parfemu. Od mirisnih nota sadrzi kozu,bergamot i ruzicasti biber.


Jos jedan miris kojeg nema na nasem trzistu,a nadamo se da ce uskoro stici je BALENCIAGA L'EAU ROSE  parfem. Kako se navodi na jednom inostranom sajtu,parfem je klasican i zenstven a od mirisnih nota pored ruze sadrzi jos i tople note ljubicice,kupine i paculija. 





Sledeci lepotica,tacnije sledeci dizajner koji je majstor za pravljenje prekrasnih bocica je definitivno MARC JACOBS sa svojim novim mirisom koji se zove HONEY. Voleli njegove mirise ili ne,slozicete se da pravi najlepse bocice na svetu. Parfem sadrzi cvet narandze,vocni punc,med i vanilu. Za pojesti,nema sta!


Naredni miris koji ce se uskoro pojaviti i u nasim parfimerijama je SHISEIDO ZEN SUN parfem.  Kako navode,lagan i letnji,sadrzi tresnjin cvet,solarni mosus,mango,breskvu,ruze,lotus i gardeniju. 




Jos jedan noviteti i opet PRADA. Ovaj put je rec o mirisu koji se zove L'EAU D'IRIS. Lagan i letnji,sadrzi marokansku nanu,neroli,roze lovor,cvet narandze i beli mosus. 




Pretposlednji miris koji Vam predstavljam je miris VERE WANG PINK PRINCESS. Miris je najavljen kao devojacki,zivahan,spontan i energican,namenjen "unutrasnjim" princezama. Sadrzi grejp,serbet od maline,ruzicasti hibiskus,beli ambel i marshmallow.




I poslednji na listi je CHLOE SEE BY CHLOE miris koji dolazi u bocici koja je inspirisana starinskim kavezima za ptice. Miris je vocni. Od mirisnih nota sadrzi bergamot,svet jabuke,jasmin, ylang ylang,vanilu i sandalovinu.





Kakv miris planirate da kupite ovog leta?


Konstantina

7 коментара:

  1. Анониман5. мај 2013. 13:46

    Svi mi se svidjaju,ne znam koji bih pre kupila :)

    Kristina

    ОдговориИзбриши
  2. Anci, super izbor! Najvise mi se dopada ova Escada :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6. мај 2013. 00:21

    Uhhh ne znam koji bi pre :D

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман6. мај 2013. 06:28

    Volela bih da se Escada Cherry nadje u mojoj kolekciji :)))) Bas lep post i svidja mi se blog :)

    Ivana L.

    ОдговориИзбриши
  5. Koliko lepih parfema na jednom mestu! :) Ja obozavam vocne parfeme a od ovih mi se na prvi pogled dopada Pink princess i Escada. ;)Bocica Honey-a je preslatka!!! <3

    ОдговориИзбриши
  6. predivno izgledaju svi,moracu u sephoru da ih posnjufam :)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate