петак, 19. април 2013.

KREME ZA SAMOPOTAMNJIVANJE

Volite preplanuli ten?
Danasnji post posvecujem njenom visocanstvu - kremama za samopotamnjivanje!
S obzirom da sam svetlog tena i da nisam ljubitelj solarijuma,pristalica sam krema za samopotamnjivanje. Ne volim previse taman ten,posebno zato sto sam plavusa ali kreme za samopotamnivanje su jedina NE stetna mogucnost dobijanja preplanulog tena. S obzirom da imam dosta iskustva sa ovom vrstom proizvoda i da ih koristim vec nekoliko godina unazad,izdvojile su se dve kreme koje mi u potpunosti odgovaraju.

Prva o kojoj cu pisati a sa kojom sam potpuno odusevljena je Collistar krema.

Ovu kremu koristim vec dugi niz godina i to je jedina krema sa kojom dobijama boju kao da sam preplanula na moru. Miris je standardan kao i kod svih krema za samopotamnivanje,malo je intenzivniji sto meni ne smeta i vec nakon prvog tusiranja miris potpuno nestaje. Ova krema se preporucuje iskljucivo za telo i noge,za lice postoji poseban proizvod. Ja je mazem na svaka 3 dana i svaki put pre nanosenja uradim piling,radi lakseg nanosenja. Tekstura je poprilicno gusta ali lako se razmazuje. Ko nema iskustava sa ovim kremama,najbolji nacin nanosenja je u kombinaciji sa mlekom za telo. U nasim parfimerijama kosta oko 3500,00 i ima 125 ml.

Sledeci proizvod koji vam predstavljam je SUN DANCE sprej za samopotamnjivanje.


Ovaj sprej se moze kupiti u DM-u i kosta citavih 350 dinara. Iako se po ceni dosta razlikuje od Collistara,ne zaostaje za njim. Ovaj sprej sam otkrila pre par meseci,u nedostatku moje Collistar kreme. Odlucila sam se za sprej,jer volim takav nacin nanosenja. Lakse se apsorbuje,nanosi se iz daljine i mogucnost da se pojave fleke su jako male. Jedina mana je sto se jako brzo trosi. Nisam se pokajala. Boja koja se dobija je fantasticna,potpuno prirodna. Miris je intenzivan ali cini mi se,slabiji nego kod krema. Tekstura je potpuno providna,kao lak za kosu. Sto se mililitraze tice,mislim da ima oko 150 ml i vredi svakog dinara. Na zalost,vise ne mogu da je nadjem ni u jednom DM-u u Beogradu.

I kod jednog i kod drugog proizvoda skidanje je potpuno ravnomerno i bez fleka.


Da li koristite kreme za samopotamnjivanje i koje?


Konstantina :)

8 коментара:

  1. Da, ja koristim L'orealovu i odlična mi je, jedino što je uvek stavljam uveče pospana, pa ne razmažem uvek kako treba i onda izgledam kao dalmatinac :D Inače je odlična!

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam ranije, ali mi baš smeta taj miris tj. smrad. Slažem se da je svakako bolji taj način nego prženje na suncu ili u solarijumu.
    Ovaj sprej bih probala, ako se ponovo pojavi u DM. Ili da ga potražim kad budem išla u BiH.

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada nisam koristila ove proizvode ali stvarno svi hvale tu Collistar, ja sam bila jedno vreme zatrpana testerima iste :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam nikad noristila, znam da bih se sva isarala :D

    ОдговориИзбриши
  5. Ja koristim Lorealovu i super je.Cula sam da Balea ima jako dobru,moram da probam :)

    ОдговориИзбриши
  6. Collistar krema je odlicna, upravo probala i prezadovoljna sam rezultatom!

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман27. јул 2015. 06:33

    Da li mogu sam tom Collistar da potamnim bez bili kakvog izlaganja suncu i da li se u dodiru sa vodom brise? Zelim da kupim a plasim se :) DM-ov SUN DANCE je odlicna krema za samopotamljivanje

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate