субота, 6. април 2013.

ALLIN LOSION

Proizvod o kojem Vam danas pisem,sigurno je jedan od mojih omiljenih proizvoda u poslednje vreme,a sigurna sam i jedan od najtrazenijih :) Rec je o Allin losionu koji jaca koren dlake i podstice rast nove zdrave kose. Najbitnija stvar je da su svi sastojci potpuno prirodni.


Koristim ovaj proizvod vec 2 meseca i mogu reci da sam u potpunosti zadovoljna svojom kosom. Kako sam poslednjih godinu dana imala vecih zdravstvenih problema,kosa mi se,koja je bila jako jako bujna,dosta proredila i potpuno prestala da raste. To me je,priznajem,pomalo deprimiralo :) Ali kako sam ozdravila,tako je moja kosa pocela da raste,pogotovo uz upotrebu ovog losiona :)

Kako sam vec napomenula, sastojci su potpuno prirodni. Losion je na bazi belog luka,korena koprive,lista koprive i cvetova lavande. Ima poprilicno intenzivan miris koji pola sata nakon nanosenja potpuno iscezne.
Ovaj losion sprecava opadanje kose i ubrzava cirkulaciju na mestu nanosenja. Takodje,sprecava i pojavu peruti i svraba,a deluje i na kosu ostecenu farbanjem.

Losion se nanosi tuferom na sam koren kose uz blago masiranje korena u trajanju od 5 - 10 minuta,svake veceri tokom 7 dana. Nakon 7 dana se pravi pauza od 5 dana i onda moze opet da se ponovi proces. Losion se nanosi uvece,a ujutru oprati kosu Allin ili nekim drugim samponom.

Sto se mog postupka tice,ja ga nanosim kako je i navedeno,masiran koren kose par minuta i rezultati su vec nakon prvog meseca itekako bili vidljivi. Kosa mi mnogo brze raste, primecujem novu mladu kosu oko cela,nakon pranja kosa je bujna,gusta,mekana i sjajna. Kosa je jednom recju zdrava :)
Pakovanje ima 200 ml i kosta oko 900,00 u DM. Po apotekama je skuplje i cena je oko 1100,00.

Evo kako je moja kosa izgledala pre samo 2 godine :)


Pre 6 meseci:


Sada :)


Da li ste probali nesto od divnih Allin proizvoda?

Konstantina :)

30 коментара:

  1. Nisam ni znala da ovo postoji, eto zadala si mi zadatak :*

    ОдговориИзбриши
  2. Prvi put čujem za ovaj losion, zvuči vrlo zanimljivo!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam ranije citala o njemu, sreca pa nemam problema s kosom, ali cu ga svakako preporuciti mojoj mami :)))

    ОдговориИзбриши
  4. I ja sam imala isti problem, rešila sam ga uz pomoć drugih preparata, ali ovo odlično zvuči, rešila sam da povratim zdravu kosu, od sledeće sedmice krećem "udarnički", taman ću ovo da uvrstim, nadam se dobrim rezultatima kao što su kod tebe :) Prelepa ti je kosa, a tek ti...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Snimila sam video o tome, pa ako budeš imala vremena, pogledaj :)
      http://www.youtube.com/watch?v=59Z149INLLw

      Избриши
  5. Ja nemam problema sa bujnoscu, ali kosa mi nenormalno sporo raste, i jako je suva... Tako da cu ovaj losion prvom prilikom pokusati da nabavim :))

    ОдговориИзбриши
  6. gledam ga vec duze vreme i htela sam da ga uzmem ali mi se nekako taj proces nanosenja cini komplikovan... mozda se i nateram jednog dana da ga isprobam :)
    kosa ti je predivna!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije uposte komplikovano i ne oduzima previse vremena. Ja ne masiram onoliko koliko je predvidjeno,samo par minuta i i dalje ima rezultata. Tako da,probaj ako ti je ovako nesto potrebno :) Hvala :)

      Избриши
  7. Cula sam za njega bas odavno. Bas cu ga potraziti u DM-u. Kosa ti je fenomenalna! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Kako si lepe kao lutka <3 I kosa ti je bozanstvena

    ОдговориИзбриши
  9. Ako mozes napravi post o preparatima za kosu koje koristis? Kosa ti izgleda predivno, veoma zdravo i negovano, a znam koliko je to tesko farbanim plavusama.
    A sto se tice ovo Allin losiona, nisam ga probala, meni kosa nikako ne raste, ima istu duzinu godinama, negde kao tvoja na drugoj slici, ali mi je veoma gusta. Ne znam da li da probam taj losion, ne volim nove dlake oko cela, a duzina da mi ostane na istom mestu :-(

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман1. мај 2013. 01:48

    jesi ti svaki dan za tih 7 dana prala kosu? negde sam citala da moze da se pere kosa normalno, i losion koristis 7 puta, odnosno 7 pranja, pa se pravi ta pauza:) jesi koristila u kombinaciji sa njihovim samponom ili je dalo i dobre rezultate sa nekim drugim ?

    Nevena

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja inace perem kosu svaki dan,a nanosila samga tako sto uvece nanesem losion i ujutru perem kosu i tako svih 7 dana i onda pravila pauzu 5 dana. Nisam koristila Allin sampon vec ovaj Indijski koji sam u postu i spomenula ;)

      Избриши
  11. Анониман4. мај 2013. 11:57

    Pre pre predivna ti je kosa,nemam komenatar!!!

    Jelena

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман9. јун 2013. 05:29

    Lepa si kao lutka! :) Divnaaaa! Imam isti problem, opada mi mnogo (u odnosu na inace kada mi dnevno 10 dlaka opadne :() i kupila sam Allin sampon ali moracu i losion, kad ga neko lep i negovane kose kao sto je tvoja preporucuje... :) sutra ga kupujem! :) samo da prestane da mi opada :(

    ОдговориИзбриши
  13. Kupila sam sada losion i pocinjem tretman :) Sampon imam vec 2 meseca i sve pohvale za njega nikada ga necu menjati odlican je ali pojacano mi opada kosa te je na red dosao i losion...Sta mislis mogu li ga drugacije koristiti posto ne perem nikada kosu svakog dana,perem je svakog treceg,jer mi je suva i ne ,masti se brzo? Kako onda da ga koristim :(

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Ana, koliko dugo si koristila losion,pa ti je zaustavio opadanje? Ja ga koristim, doduse jos ni prvi "krug " nisam zavrsila, posto ne perem kosu svakog dana pa sporije ide, ali svako vece pred pranje kose ga stavim ,do sada 4 puta, nadam se da ce se rezultati uskoro videti....Bas mi opada nesto u poslednje vreme, posebno pri pranju :/ Hvala puno na odgovoru, znacio bi mi, da se umirim :) Ps.jako si lepa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni kosa nije opadala nego je jednostavno prestala da raste....Kada sam resila zdravstveni problem a i uz Allin losion,kosa je pocela da raste :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate