петак, 15. фебруар 2013.

MICELARNI LOSIONI

U poslednje vreme je jako velika potraznja za micelarnim losionima tj vodicama koje sluze sa skidanje sminke sa citavog lica i sto je najbitnije od svega,nakon koriscenja nije potrebno da se umivamo :) Ove,kako ih ja popularno nazivam vodice su me odusevile i kupile a i najbitnije od svega,olaksale posao kada je skidanje sminke u pitanju.



S obzirom da se moja sminka moze nazvati teskom,u pocetku sam bila malo skepticna da li cu uspeti svu sminku da odstranim sa lica a da se posle toga ne umijem,kako sam i navikla godinama vec da radim. Moram prvo da Vam kazem da je moj izbor kada je ova vrsta skidaca u pitanju,pao na Collistar Micelarnu vodicu kojom sam prezadovoljna. Koristim je vec par meseci konstantno i ne bih je menjala ni za sta na svetu :)



Kao sto rekoh,bila sam skepticna,ali ova vodica u jednom potezu skine moju vecernju sminku,odstarni sve necistoce a lice nakon ciscenja bude sveze i hidrirano. Nema onog neprijatnog osecaj zatezanja,cak nemam potrebe ni kremu da nanosim :)
Sto se umivanja tice,ja sam od onih koji nemaju osecaj da im je lice potpuno cisto ako se dobro ne umiju,volim onaj osecaj cistoce koze pod prstima :) I pritom ,jako je blaga,ne iritira oci niti ocnu regiju i mogu da koriste i osobe koje nose kontaktna sociva,kako preporucuje Collistar :)

Kakva su Vasa iskustva sto se tice micelarnih losiona,da li ih koristite i koje,zadovoljne ste? :)


3 коментара:

  1. imam biodermu i odlicna je ali ja posle skidanja micelarnom ipak volim i da se umijem... nekako nemam osecaj da sam zavrsila posao ako se ne umijem :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja koristim Collistar, prilicno sam zadovoljna :-) Za nijansu mi je bolji skidac bio Shiseiodv, nij emicelarni doduse, ali za ovaj cenovni rang, svakako Collistar.

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate