петак, 22. фебруар 2013.

DECLEOR

Kombinovana i masna koza su jedne od zahtevnijih tipova koze,upravo takva je i moja. Imam kombinovanu kozu,sa masnom T zonom,tacnije sebum mi izbija samo u predelu nosa. Nemam problematicnu kozu,stavise prilicno je  nezahtevna,nemam problema sa bubuljicama i mogu da kazem da imam dosta cistu kozu lica :)
Poslednjih godina dana,mascenje koze se svelo na minimum,tako da mogu da kazem da mi je lice sada normalno :)

Proizvodi kojima dugujem postovanje i koji su moju kozu lica u potpunosti oporavili od svih stetnih uticaja,ostecenja,viska sebuma,pokoje flekice je -  DECLEOR - .

Decleor je francuski brend koji je osnovan u Parizu 1974. godine u zelji da se kreira potpuno prirodan brend,bez vestackih mirisa,boja i parabena,baziran je na aromaterapiji i ima dosta intenzivan miris. Danas,Decleor nije brend koji je potpuno bez parabrena ali se radi na tome da bude 100 % paraben free.
Postoje 2 proizvoda koja koristim u redovnoj nezi lica.


AROMA PURETE  je fluid za negu kombinovane i masne koze. Koza koja luci preveliku kolicinu sebuma zahteva posebnu negu,kod ovakvog tipa koze je neophodno da se omoguci da koza dise i da se uspostavi optimalno lucenje masnoca. Ovaj fluid je jako lagan,kao sto i sam naziv kaze,osvezava lice,matira i hidrira kozu tokom citavog dana,skuplja pore i cini da koza bude glatka. Kozu snabdeva kiseonikom i daje joj blistavost Po samom nanosenju,koza je matirana i nekako popunjeva,jaca,otpornija. Bez parabena je,mineralnih ulja i nije komedogena.


Proizvod koji se koristi u kombinaciji sa ovim fludiom je posebna vrsta seruma koji se koristi po principu akupresure. Akupresura je metoda tradicionalne kineske medicine sto u prevodu znaci stipkanje i lupkanje prstima,a upravo je ovo i metoda kako se ulja nanose. Ulje koje koristim,a koje je namenjeno kombinovanoj kozi je PURIFYING SERUM .
Serum je 100 % prirodan,nemasne teksture,suv na dodr i ne ostavlja masne tragove na licu. Sadrzi esencijajalna ulja ylang ylanga,zalfije,ruzmarina i limuna. Regulise lucenje sebuma i uopste ne masti kozu,suzava pore,prociscava kozu i daje zdrav i svez izgled. Nanosi se ujutru ili uvece,pre kreme tako sto se zagreju 2 kapi medju dlanovima,nanosi se na potpuno ocisceno lice.


  Da li ste upoznati sa ovim brendom i sta od njega volite? :)



4 коментара:

  1. Hvala na ovoj preporuci, već duže vreme obilazim oko Decleor-a i ne znam ni sama koji bi mi proizvod bio najbolji.

    ОдговориИзбриши
  2. I ja isto,skoro su svi Decleor proizvodi bili na akciji na fragrance direct-u i nista nisam narucila jer me je bilo strah:-)
    Koza lica mi je preosetljiva za bilo kakva isprobavanja,ali bih posle svega procitanog ovde,smela da probam ova dva proizvoda.
    Da li negde postoje testeri za Decleor?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj obavezno,neces se pokajati :) Ja sve sto sam probala,bilo mi je odlicno :) A sto se sempolova tice,pogledaj u Merkatoru,tamo je jako cesto njihova devojka ili prati promocije po Jasmin parfimerijama,jedino ces tako dobiti testere :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate