недеља, 17. фебруар 2013.

COLLISTAR FAVOURITE SUMMER BEAUTY PRODUCTS

Moram priznati da nisam ljubitelj zime nikako,iako sam zimsko dete i rodjena sam u novembru,prolece i leto je period kada i ja bukvalno cvetam,kao i vreme :) Kako nam se leto lagano priblizava,resila sam da pisem o  letu,moru i kremama za suncanje. 



Pocasno mesto,kao i svakog leta u mojoj torbi za plazu zauzima - Collistar! 
Danas cu vam pisati o Collistar proizvodima koje obavezno morate imati na moru,pre svega ako zelite lepu,cokoladnu i dugotrajnu boju :)

Prvi prozivod o kojem cu pisati je nesto sto je mene odusevilo na prvo mazanje jos pre par godina. Uvek sam volela proizvode koji sluze za ubrzano tamnjene,iako sam bila pomalo skepticna,pogotovo kada su u pitanju proizvodi bez UVA I UVB filtera. Moj proizvod broj 1 od Collistara je Supertaning Concentrated Unguent iliti Koncentrat za dobijanje vrlo tamne boje,koji se popularno zove dzem :)


Koncentrat je bez faktora i koristi se nekoliko dana nakon suncanja,tacnije kada vec dobijete boju ili mozete da ga koristite od prvog dana,u kombinaciji sa nekim od faktora zastite. Ja ga koristim kada vec malo dobijem boju,jer sam svetle puti ali na srecu,jako brzo pocrnim. Primetila sam i jednu jako bitnu stvar,a to je da sa Collistar proizvodima uopste ne gorim,cak i kad imam samo koncentrat na sebi :)
Koncentrat je vodootporan,moze da se koristi i za lice i za telo,ostavlja pomalo tragove na kupacem kostimu,ali cim ga operete apsolutno sve se skida :) Bitna stvar je da produzava trajnost boje i da predivno mirise :)
Sto se sastava tice,sadrzi ulje sargarepe i orahove ljuske,lesnik,neven i jojobu u kombinaciji sa pcelinjim voskom i Vitaminom E. Vitamin E je jako bitan jer pospesuje borbu protiv slobodnih radikala,cime usporava i starenje :) 


Drugi proizvod koji je moj verni pratilac vec godinama je Dvofazni sprej na bazi aloje koji sluzi za oporavak koze nakon suncanja.

Ovaj sprej je dvofazni,sto znaci da sadrzi i uljanu i vodenu komponentu,nemastan je potpuno,odlicno neguje,ostaje blagi film na kozi i jako lepo hidrira i hrani kozu. Sadrzi aloju koja kozi daje efekat hladjenja,kamilicu koja umiruje kozu i crvenilo kao i ulje nevena,makadamije i badema. Preporucuje se svim tipovima koze,mada je moja poprilicno suva,leti na moru jos vise,tako da mi ovaj proizvod odgovara jer je jako bogate teksuture a opet nije pretezak i ne opterecuje kozu niti je mastan.


Treci proizvod je isto proizvod posle suncanja a to je Moisturizing After sun balm.


Kod ovog proizvoda mi se svidja sto je jako lagan,nemastan,bez ulja a opet dovoljno hranljiv da i najzahtevnijoj kozi da potrebnu hidrataciju i ishranu nakon izlaganja suncu. Jedna od prednosti ovog balzama je sto moze da se koristi tokom citave godine. Preporucuje se i za lice i za telo,sto i ja primenjujem  na sebi dok sam na moru. Nemam nikakvih problema sa licem,tako da mi ovaj proizvod nije pravio nikakve probleme. Kao sto kaze Collistarov tim,produzava postojanost boje i zaista je tako :) Ima predivan miris i citavih 400 ml.


Nadam se da sam vam makar malo pomogla u odabiru proizvoda za suncanje :) Zanima me sta vi koristie dok ste ne moru i koji proizvodi su vam obavezni leti ? :)


6 коментара:

  1. I ja sam rodjena u novembru :-) Jesi li skorpija? <3
    Bas ti je lep blog, pre par dana sam ga otkrila

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj dvofazni sprej je fantazija, obožavam ga! Probala bih i ovo mleko.

    ОдговориИзбриши
  3. Dzem sam probala letos prvi put i vise se na plazi necu odvajati od njegaq

    ОдговориИзбриши
  4. da li vredi kupovati ovaj collistar dzem, da li se boja duze odrzi sa njim??? ima li razlike u odnosu na obicna ulja, tipa maslinovo itd..??? p.s.blog ti je divan kao i ti...prelepa si ;)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate