субота, 16. фебруар 2013.

BB kreme

Napokon je dosla na red i moja omiljena tema :) Moram da izrazim svoje zadovoljstvo BB kremama,iako sam ljubitelj pudera i volim kada imaju malo jacu prekrivnu moc,bez obzira sto nemam nikakvih problema sa kozom,ovaj vid krema me je odusevio i moram priznati da sam potpuno zamenila koriscenje tecnih pudera,BB kremama,za sada samo leti :)


Trziste je preplavljeno BB kremama i u moru istih nismo sigurni sta da izaberemo,barem ja :) Zelela bih za pocetak da Vas malo bolje upoznam sa BB kremama,sto verujem da vec znate,ali za one koji ne znaju,ili nisu mozda sigurni ;)








BB kreme nisu klasicne tonirane kreme,kako vecina devojaka sa kojima sam se ja susretala,mesa,BB je skracenica za Blemish balm,iako se preporucuju svim tipovima koze,one su najpogodnije za kombinovanu kao i kozu sklonu nepravilnostima. Imaju odlicnu prekrivnu moc,daju momentalnu blistavost licu,hidriraju kozu i sto je bitno kod kombinovane koze kao sto je moja,ne sijam se uopste. Sadrze i UVA i UVB filtere a mnoge u sebi imaju i anti- ageing dejstva.






Ja trenutno koristim dve kreme naizmenicno. Prva je Collistar Magica BB krema a druga je Clinique BB krema. Sa obe sam jako zadovoljna, s tim sto laganu prednost dajem Clinique kremi samo zbog vece pokrivne moci. Collistar krema mi je laganija i nju koristim uglavnom leti. Bitna stvar je da ona ima i anti age svojstva,zaista daje momentalnu blistavost,jako lepo ujednaci ten i fino prekriva sve nepravilnosti i nesavrsenosti na licu,kako bih ja inace rekla,glacaju kozu :)

Bitna stvar kod Collistara je to sto je krema bez parabena tako da vam nece izazivati dodatne probleme na licu,sadrzi jos i shea butter,UVA i UVB filtere,Oligopeptide 20 ( to su polimeri aminokiselina koji sadrze od 4 do 20 aminokiselina a kod Collistara ih ima 20 ) kao i ekstrakt licija koji ozivljava ten i vraca sjaj kozi.




Da li vi koristite BB kreme i koje i da li ste zadovoljne? :)

Do sledeceg posta :)

3 коментара:

  1. Da, ja obožavam bb kreme. planirala sam da skroz izbacim pudere i da se okrenem ovim kremama,iako je u suštini tako već neko vreme, ali sam rešila kasnije da ipak ne izbacujem skroz pudere. za sada mi jako prija obična maybelline bb krema, ranije sam koristila garnierovu...međutim nakon nekog vremena nisam bila zadovoljna njome.

    inače colistar nisam probala, ali zato jesam clinique i jako mi se dopala. samo iako sam svetla, mislim da mi je više legla ona druga kao tamnija nijansa od prve.

    ОдговориИзбриши
  2. Divno otkrice! Koristim Garnierovu, za masnu kozu i prezadovoljna sam.
    Puder skoro i da ne koristim vise.
    Idealno za dnevnu varijantu i super zastita :-)

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate