уторак, 29. септембар 2015.

PALETTE FARBE ZA KOSU

Zdravo :)

U danasnjem postu cu vam opet pricati o tome kako ja farbam svoju kosu.Pre nekoliko meseci sam pisala post na istu temu,ali tada sam pricala o Wellaton farbama.

Nakon duzeg koriscenje,odlucila sam da se vratim Palette farbama.Ne iz nekog posebnog razloga.Nisam prestalala da budem zadovoljna Wellaton farbama,iz ciste radoznalosti sam zelela da promenim nesto,a Palette je bio prvi na listi,jer sam njihove farbe vec koristila i bila prezadovoljna.

Wellaton je u poslednje vreme poceo jako brzo da mi se ispira,tako da je to momenat koji je bio presudan da predjem na neku drugu farbu.


Palette farbe sam uvek volela,narocito zato sto su uvek imali siroku paletu plavih boja za kosu. U jednoj sam se odmah pronasla i od tada,vec vise od 2 meseca je koristim.

Rec je o Intensive Color creme,broj E 20,super svetlo plava.

U pitanju je klasicna farba za kosu,koja sadrzi amonijak i posvetljuje kosu od 4-6 nijansi,u zavisnosti koliko je drzite na kosi.Ja svaku farbu drzim 45 minuta i farbam samo koren,jedanput u mesec ipo dana.Pakovanje sadrzi farbu i 9 % hidrogen.


Kod Palette farbe mi se dopada cinjenica,da je kosa nakon farbanja izuzetno sjajna i mekana,poput svile.Za to je mozda zasluzan i tecni keratin koji ove farbe sadrze.

Mozete je kupiti u svakom DM -u i Lilly drogeriji po ceni od 400 dinara.

Ovde mozete da vidite kako farba boja izgleda na mojoj kosi :) Slika je pomalo saljiva,tako da se nadam da vam nece smetati :)




Da li ste probale Palette farbe? Koje farbe Vi koristite?


Do sledeceg posta,

Konstantina

6 коментара:

  1. Hej, ja sam po tvojoj preporuci počela da koristim Wellaton i odlučila sam se za nijansu 12/0. Prije toga sam koristila Pallete UIL koji ima u sebi blanš i valjda od toga kosa nikako nije mogla da poraste, iako sam izuzetno mnogo pazila na nju. Uglavnom, zadovoljna sam sa Wellaton farbom, bar zasada :) i hvala ti na tome

    ОдговориИзбриши
  2. Cao. Interesuje me da li ova nijansa pokriva sijede? Pozdrav! ��

    ОдговориИзбриши
  3. ima li blansa u njoj ? frizerka me je blajhala i preko farbala sa revlonovom medjutim ostali su zuti pramenovi koji su OCAJNI i ne znam cime bi ih prekrila ,razm o ovoj boji,da li ce mi prekriti zutilo ?

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam se ofarbama ovom.bojom ali sam zuta ispala?..Da li stavljate neki.preliv posle ove farbe?!..Inace imam tamnosmedju kosu sa crvenim.pigmentom..Hvala..

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман8. март 2024. 20:48

    Mogu li se naručiti gdje ove pallete e 20

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate