среда, 17. фебруар 2016.

FAVORITI MESECA FEBRUARA

Zdravo :)

Mesec februar nam se polako blizi kraju a sa time idu i mesecni favoriti.Ne pisem redovno mesecne favorite,ali u poslednje vreme isprobavam dosta novih proizvoda i svi mi se,manje vise,dopadaju.


понедељак, 15. фебруар 2016.

BALEA DUSCH PEELING BUTTERMILK & LEMON

Zdravo :)


O gelovima za tusiranje nemam obicaj da pisem,tacnije do sada niti jednom gelu nisam posvetila posebnu recenziju. Mislila sam da je zaista nepotrebno u jednom postu pisati samo o jednom proizvodu,ali ovaj lepotan iz Balea linije to zaista zasluzuje.

Mozete samo da zamislite koliko sam opcinjena mirisom i negom,kada sam resila da o njemu pisem.

четвртак, 4. фебруар 2016.

BALEA DEZODORANSI

Zdravo :)

Dezodoransi igraju vaznu ulogu u mojoj svakodnevnoj rutini nege. Ne mogu reći da su opsesija i preka potreba,iz razloga sto nemam prevelikih problema sa znojenjem ali su obavezni i uvek uz mene.

Jako vodim racuna pri izboru dezodoransa i na prvom mestu mi je da ne sadrzi aluminijumske soli. Aluminijumske soli su toksicne za nervni sistem i bile su predmet brojnih studija,ali zvanicno nisu pronadjeni nikakavi dokazi o njenoj stetnosti na ljudski organizam. U sustini,ne opterecujem se previse ali vodim racuna.

Vec dugi niz godina,moj izbor je Balea. Balea dezodoransi štite od neprijatnih mirisa i drze ih pod kontrolom tokom citavog dana,ne izazivaju nikakve iritacije niti crvenilo pazuha.

Претражи овај блог

Translate