уторак, 29. септембар 2015.

PALETTE FARBE ZA KOSU

Zdravo :)

U danasnjem postu cu vam opet pricati o tome kako ja farbam svoju kosu.Pre nekoliko meseci sam pisala post na istu temu,ali tada sam pricala o Wellaton farbama.

Nakon duzeg koriscenje,odlucila sam da se vratim Palette farbama.Ne iz nekog posebnog razloga.Nisam prestalala da budem zadovoljna Wellaton farbama,iz ciste radoznalosti sam zelela da promenim nesto,a Palette je bio prvi na listi,jer sam njihove farbe vec koristila i bila prezadovoljna.

Wellaton je u poslednje vreme poceo jako brzo da mi se ispira,tako da je to momenat koji je bio presudan da predjem na neku drugu farbu.

понедељак, 28. септембар 2015.

BOURJOIS AIR MAT TECNI PUDER

Zdravo :) 

U danasnjem postu cu vam predstaviti novu zvezdu nasih parfimerija,Bourjois tecni puder - Air Mat. Kazem zvezda, jer je ovo jos jedan u nizu puder ove cuvene kozmeticke kompanije i kao i za sve do sada,zavladalo je opste interesovanje.



недеља, 20. септембар 2015.

MESEC AVGUST VIDJEN KROZ INSTAGRAM # 8

Zdravo :)

Danas je na redu jos jedan Instagram post.Ovakva vrsta postova mi je jedna od najdrazih,kako kod sebe,tako i kod drugih.Generalno,prava sam zavisnica od Instagrama i uzivam u njemu.Pored toga,obozavam fotografiju i trudim se da uhvatim svaki momenat.


Nadam se da cete uzivati u fotografijama ispod :)

 -  Kada se ide na more,nosi se iskljucivo Collistar -



субота, 19. септембар 2015.

AURA ABSOLUTE MATTE VELVET FEEL RUZEVI ZA USNE

Zdravo :)

Pretpostavljam da sada sve vec i znate da je Aura,pre godinu i vise dana,lansirala liniju mat ruzeva,sa punim nazivom Absolute Matte Velvet feel.Rec je o paleti od 13 nijansi a cena im je oko 500 dinara.


недеља, 13. септембар 2015.

- BALEA - NAJDRAZI PROIZVODI

Zdravo :)

Danasnji post nosi pricu o Balea proizvodima,o onim koje trenutno koristim i koje najvise volim i iznova i iznova kupujem.
Predstavljam Vam proizvode bez kojih ne mogu za zamislim svoju svakodnevnu rutinu.


уторак, 8. септембар 2015.

FAVORITI MESECA - AVGUST 2015.

Zdravo :)

Posle malo duze pauze,evo me opet tu sa vama....poprilicno sam se uzelela pisanja,ali mi je bila preko potrebna pauza.Jednostavno,nisam imala inspiraciju i nisam osecala potrebu da pisem.....Sada se vracam i to sa favoritima meseca avgusta.



Претражи овај блог

Translate