понедељак, 15. јул 2013.

STA SVE NOSIM SA SOBOM NA PLAZU

Zdravo :)


S obzirom da smo vec duboko zagazili u leto i da smo vec uveliko isplanirali svoja letovanja,u danasnjem postu cu vam detaljno predstaviti sta ja sve nosim sa sobom na plazu :) Pa dobro,mozda ne nosim bas sve odjednom,narocito ne kupace kostime ;)

Kao klinka bila sam veliki ljubitelj suncanja i mogla sam da provedem na suncu citav dan suncajuci se i citajuci knjige. Danas je situacija drasticno drugacija. Suncanje i izlezavanje na plazi sam svela na minimun,sunam se samo u periodu od 8-10h i od 17-19h kada nije jako sunce. Jedina stvar koja se nije promenila a to je da vise od svega volim da se kupam u moru i tesko me je iz njega isterati :) Obozavam da plivam i u stanju sam da se satima i satima brckam i u tome uzivam.



Ja sam neko ko uopste nije osetljiv ne sunca i skoro nikada ne gorim. Ne koristim velike zastitne faktore,osim prvih dana,jer mi je ten poprilicno svetao. Sto se suncanja tice,vec godinama koristim Collistar kao i Copperton ulje sa mirisom kokosa koje sam prosle godine ponovo otkrila prilikom posete Banja Luci :)

Sto se kupacih kostima tice,uvek na more nosim i vise nego sto mi je potrebno. Volim da ih svaki dan menjam. Ovo je deo kolekcije koji cu poneti ovog leta na more :)


Kupace kostime volim da kupujem uglavnom svuda. Nije mi bitna niti cena niti radnja u kojoj kupujem,najbitnije je da mi se svidi i da je po necemu specifican. Volim da kupujem u New Yorkeru,Calzedoniji,Oysho-u,Yammamay-u i kod Kineza :)


Na more vec godinama ne idem bez Collistarovog koncentrata koji je za ubrzano tamnjenje i koji ne sadrzi filtere. Njega koristim kada vec dobijem boju ili ga koristim od prvog dana u kombinaciji sa faktorom. Po samom nanosenju ostavlja na kozi blagu cokoladnu boju i ima predivan miris,svojstven Collistaru.

Collistarov stik koristim na osetljivim delovima na licu,tacnije njime mazem usne i predeo oko ociju. Ima faktor 30 i potpuno je bez mirisa. 

Nesto za cim sam godinama tragala,za onim pravim Coppertonom sa mirisom kokosa koji sam koristila kada sam bila dete,sasvim slucajno sam nasla u jednom apoteci u centru Banja Luke. Faktor je mali,ali cu ga koristiti kada vec dobijem boju. Prva 2 dana koristim kremu sa visokim zastitnim faktorom,uglavnom faktor 20.

Moja idealna kombinacija kada je lezanje na lezaljci u pitanju je uz ova dve predivna peskira. Jedan je sa motivom grcke zastave a drugi je Collistar.


Proizvod koji koristim nakon povratka sa plaze je Collistarov dvofazni sprej na bazi aloe i kamilice,koji umiruje i hladi kozu. Ne ostavlja masni trag na kozi,jako je hidratantan i koza je nakon nanosenja mekana i nezna.

U sustini,ovo nije sve,ima tu jos dosta sitnica poput nesesera,vlaznih maramica,foto aparata,telefona,mp3 playera,integralnih keksica,voca,badema i drugih sitnica :)


Sve to cu staviti u ovu torbu i pravac uzivanje na plazi :)


A drustvo ce mi praviti ova knjiga :)


I jedna morska slika,sa plaze,tacnije sa brodica :)


Kako cete provesti ovo leto i sta cete sa sobom nositi na plazu?


KONSTANTINA

23 коментара:

  1. Kupaci su prelepi,posebno onaj sareni...Obozavam takve...
    Moze li detaljna recenzija dvofaznog spreja od kamilice i aloe? Obozavam miris kamilice i kupila bih SVAKI proizvod koji tako mirise :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Napisala sam iznad,ne znam da li si videla :) U sustini ne mirise na kamilicu posto ima prepoznatljiv miris za collistar :)

      Избриши
    2. Jesam sve procitala :)
      Ok onda ako ne mirise na kamilicu :D
      Hvala :*

      Избриши
  2. Анониман15. јул 2013. 02:09

    Divni kupaci kostimi,gde je kupljen ovaj sa nitnama? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Uvek mi je zanimljivo da pročitam šta sve druge žene vuku po tašnama :) Divni kupaći!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман15. јул 2013. 04:35

    I also wear these things on beaches ;)


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Lep odmor!
    Dvofazno čudo i ja obožavam i jako mi se dopada tvoj izbor kupaćih, sve ono što volim a ne mogu da nosim :D

    ОдговориИзбриши
  6. Mnogo mi se dopada tvoj izbor kupacih kostima :)
    Zelim ti prijatan odmor ;)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман15. јул 2013. 13:09

    Blago tebi kad ne goris, kako ti zavidim! I ja sam svetla ali se nakon 2-3 sata pretvorim u raka ;)

    ОдговориИзбриши
  8. E PA JA DODJOH SA MORA, I DUGO SAM I JA GODINA KORISTILA TAJ ĐEM OD COLLISTERA, ALI MI JE SVE KUPAĆE OFARBAO I UNIŠTIO, I SAD SAM PREŠLA SAMO NA ULJA BEZ BOJE, KAO MONOI A KAD KORISTI TE U BOJI, ONDA SAMO TAMAN KUPAĆI KAD OBUČEM! J A SE SPREMAM I OPET IDEM U GRČU 10.8 I OSTAJEM 2 NEDELJE, PA PRATI MOJE IZVESTAJE :) A TI SE LEPO PROVEDI I UZIVAJ

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bez problema operem kostime od dzema,ne ostaju mi fleke :)

      Hvala,takodje :)

      Избриши
  9. prelepi kupaci i proizvodi za plazu :)
    ja na more idem u subotu i jedva cekam suncanje i kupanje i setanje novih kupacih :)

    ОдговориИзбриши
  10. I ja koristim Collistar marmeladu i jako mi je dobra. Uopsteno mi je Collistar drag brend. Dopao mi se cak i peskir :)))

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман20. јул 2013. 04:22

    da li mozes napisati gde si kupila kupace? prelepi su mi...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mogu naravno :) Sareni je kupljen prosle godine u Extreme Intimu,Sivkasti sa nitnama u Calzedoniji,crni sa nitnama u new yorkeru,svetlo plavi u new yorkeru ove godine a ova dva roze pri dnu u Calzedoniji isto prosle godine :)

      Избриши

Претражи овај блог

Translate