петак, 22. фебруар 2013.

COLLISTAR MUST HAVE PRODUCTS

Ovaj post cu posvetiti jednom od svojih omiljenih kozmetickih brendova a to je - COLLISTAR. 
Ne znam koliko vas zna,ali Collistar je farmaceutski brend poreklom iz Italije,osnovan davne 1982.godine a pre toga je bio brend koji se prodavao iskljucivo u apotekama. 

Imam dosta Collistar proizvoda koje volim i koje redovno koristim i kao takvi,obavezni su u mom neseseru :)

Prvi proizvod o kojm cu pricati je iz linije za kombinovanu i masnu kozu,to je tretman protiv bora i za seboregulaciju,tacnije Trattamento seboequilibrante anti - eta. Kao sto i sam naziv kaze,krema je namenjena kombinovano- masnoj kozi,matira lice,pritom ima i anti age efekat. S obzirom da se meni T zona vise ne masti kao ranije,ova krema mi je odlicna podloga za lice i u toku dana nemam potrebu vise da matiram lice i popravljam sminku. Ova krema se preporucuje od 28.godine,sadrzi vitamin F i B6 kao i specijalno patentiran Collistarov kompleks koji ucvrscuje kozu i stimulise proizvodnju mladog kolagena i elastina. Cena je 4590,00.




Drugi proizvod koji je obavezan ako imate suvu,grubu,zahtevnu kozu tela i ako imate problem da pronadjete odgovarajuci proizvod za negu tela,onda ja imam resenje, a to je Superhranljiva hidratantna krema za telo.
Moja koza tela je sustra suprotnost kozi lica,jako je suva i ponekada gruba,ranije sam cak imala i potrebu da mleko nanosim vise puta na dan jer nisam podnosila tu stalnu zategnutost koze. A onda sam,sasvim slucajno,otkrila ovu savrsenu kremu koja je dovela moju kozu u stanje da sada samo jedanput dnevno mazem kremu.Intenzivno hrani kozu,dubinski je hidrira,ima jako lepu,puterastu teksturu idealnu za jako suvu kozu. Pored toga,poboljsava tonus i elasticnost koze,bogata je biljnim puterima i voskovima koji kozi daju momentalni osecaj mekoce. Cena je 5990,00.

Sledeci proizvod bez kojeg ja ne mogu da zamislim svoje kupanje je - piling iliti Thalasso scrub.
Piling na bazi esencijalnih ulja obnavlja i revitalizuje kozu i daje osecaj mekoce. Kako kaze Collistar,tajna je u ekskluzivnoj mesavini 90 vrsta morskih soli. Proizvod se nanosi na mokru kozu i laganim kruznim pokretima se umasirava. Cena je 5900,00.

                    
Jos jedna u nizu krema za telo koje su me prvenstveno ocarale mirisom,teksturom i samom bojom kreme.  To je krema za telo iz linije DEI SENSI  sa esencijalnim uljima i cvetnim ekstraktima. Sama linija deluje po principu aromaterapija,opusta sva cula,koza je mekana,nezna,hidrirana,miris se zadrzava citav dan na telu,sadrzi ulje crvenog bibera,argana,sljivu,bergamot,jasmin,vanilu i sandalovinu. Miris nije tezak niti gusi,a iz iste linije postoji i aromaticna vodica za osvezavanje citavog tela. Krema je jako lagane teksture tako da moze da se koristi citave goodine :) Cena kreme je 5500,00.

Volim taman ten,ali onako fino prirodno taman,nista prenapadno :) Nisam ljubitelj solarijuma,na more idem jednom godiste,ali vec par godina koristim kreme za samopotamnivanje,one su mi obavezne i leti i zimi. Bitna stvar kog ovakvih proizvoda je da izbegnete fleke. Pre nanosenje kreme za samopotamnjivanje bitno je uraditi piling lica i tela,umasirajte malu kolicinu proizvoda za tamnjene i lepo razmazite. Ako niste vicni u nanosenju,mozete samopotamnjivac pomesati sa mlekom za telo koje koristite,svakako u tom slucaju necete imati fleke. Ja trenutno koristim kremu koja je samo za potamnjivanje tela,dobija se jako prirodna boja,kao da ste potamneli na suncu,jer sadrzi posebnu supstancu koja pruza bas takav efekat. Ne secam se tacno cene,ali mislim da je malo vise od 2000,00.


Za odstranjivanje ocne sminke koristim proizvod koji ispunjava sva moja ocekivanja. To je dvofazni odstranjivac sminke koji ima dve faze,uljanu i vodenu i koristi se za skidanje sminke sa ociju i usana. Odlicno skida tesku i vodootpornu sminku,jako je blag,sadrzi ulje crnog sleza i ekstrakt nevena,ne izaziva nikakve iritacije. Sadrzi ph vrednost suza tako da mogu da ga koriste i osobe koje nose kontaktna sociva. Njegova cena je 2690,00.


Inace,Collistar ove godine slavi 30 godina postojanja :)



Da li Vi volite Collistar? Koji su vam omiljeni proizvodi?

Pozdrav :)


8 коментара:

  1. Joj kada kažeš davne 1982-me :D moja godina :)

    Imam piling koji obožavam a i kreme protiv celulita su mi dobre.
    Ovaj dvofazni skidač mi nije nešto što bih ponovo kupila, bolji mi je npr L'oreal.
    Kreme za lice mi neodgovaraju, izlaze mi potkožne.
    U mom slučaju za telo su fantazija kao i make up!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam sta si tacno od krema za lice koristila,ali mozda ti je neko pogresno preporucio? :)

      Избриши
    2. Nije bilo greške sa izborom, ona novija roze linija Illuminate... protiv prvih bora. Šteta :(

      Избриши
  2. Ovu prvu zutu kremu sam imala sempl odavno i stvarno je odlicna!
    Piling za telo planiram odavno da probam ali sumnjam da ce se isto desiti s obzirom da mu je cena otisla u nebesa :(

    Kad ce make up must haves? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mozes li napisati koje su cene svih ovih prozivoda? Do sada nisam koristila nista ove marke, ali volela bih da probam <3

    ОдговориИзбриши

Претражи овај блог

Translate